Monthly Archives: October 2010

Twitter Weekly Updates for 2010-10-31

Powered by Twitter Tools

1.1

Saptamana asta a fost fructuoasa in ceea ce priveste cura mea si am mai dat jos ~ 1.1jg de sunci. Burta mi-a scazut semnificativ si overall ma simt bine. In total am calculat io ca am dat jos 5.5kg in 6 saptamani. Ceea ce e bine as putea io sa zic.

arduino, partea a doua

Azi am mai dat o fuga pana la RoboFun.ro si mi-am luat un Arduino Uno, un transmitator RF, un receptor RF si niste fire. Am un plan din asta secret sa fac un ledulet sa beculeasca in functie de ce primeste pe wireless de pe alalalt Arduino de mi l-am luat data trecuta care a ramas doar la stadiul de beculit niste leduri.

M-am hotarat sa-mi iau si un letcon sa lipesc la stuff, ca pana acu la casa n-am dat foc si parca ar fi aiurea sa ratez chestia asta :)

la vizionat de apartamente

De ceva vreme incoa ma tot zbate gandul sa-mi cumpar un apartament pentru ca am niste idei despre cum vreau sa fie locul in care locuiesc si pentru ca stau cu chirie nu pot sa devin creativ.

Azi am luat piticul de-o aripa si ne-am dus in p*la cu satelitul la CityLights din Pipera care e doar la cateva minute de oras. Sambata la pranz cand nu e trafic. Apartamente de doua sau trei camere: alea de doua camere sunt OK ca aranjare, exista si varianta de bucatarie normala sa nu puta in toata casa cand gatesti. Alea de trei camere sunt ciudatele, camere relativ mari, unele au balcoane imense, insa au in cacatis de baie. La modul ca trebuie sa pui cabina de dus sa te poti descurca. Costa de la 75.000EUR+TVA + 8000EUR+TVA loc de parcare la subsol (si oricum doar acolo, ca altundeva n-ai loc). Mie mi s-a parut putin spooky si asa in camp, fara nimic pe langa. Si cu internet de la Romtelecom, adica scump si incet si cu limitari :(

Ce nu mi-a placut, c’aveau si apartamente in curs de finisare ce-am vazut, e ca peretii sunt din rigips si cu vata intre, iar pe unele locuri vata lipseste, ca na… si muncitorii au nevoie pe la casele lor, nu ? Instalatiile de apa calda/rece sunt trase folosind un fel de tub de plastic semirigid si semitransparent, care nu e pexal. Si e tras prin betonul din pardoseala, asa ca daca se fisureaza la un moment dat pe parcrus… ai cam supt-o, ca nu stii unde e rupt. Si caloriferele sunt minuscule in anumite camere comparativ cu geamurile.

Per total nu mi-a placut: e departe, sunt 4 blocuri de 8 etaje inghesuite unul langa altul si nici spatiu prea mult pe langa nu e. E un fel de curte lunga cu vreo 20-30m iesire la sosea.

votati psd

Ca sa platiti sa va sara mucii impozite si taxe la stat:

Le cerem celor 30.000 de români care câştigă mai mult să fie solidaari cu cei care nu au bani

Ca ce mama dracului, tre sa platesti saracia si nemunca altora daca te duce capul sa produci bani.

Via Gandul.

1.6

Dieta mea progreseaza foarte bine, burta incepe sa se micsoreze iar saptamana asta am scapat de 1.6kg.

Overall, intr-o luna am scapat de 4.2Kg, ceea ce este foarte imbucurator pentru mine, ca asta inseaman ca pana la Craciun o sa fiu slab cum eram o data inainte sa ma apuc de munca :)

/me vewy happy.