Monthly Archives: June 2011

cloud flare

Incercand io sa inchid catralioanele de tab-uri deschise in Chrome, m-am apucat sa le citesc pe rand sa vad daca sa le pun bookmark pentru alta data sau sa le inchid de tot si sa uit de ele. Si uite asa am dat io de un articol despre CloudFlare si ce face el si m-am gandit sa-l testez sa vad ce si cum. Asa ca m-am pus sa actualizez NS-urile pentru imacandi.net, ocazie cu care am lasat si niste bani la GoDaddy pentru un renewal.

Teoretic acu in functie de unde vin vizitatorii vor fi redirectionati la diverse proxy-uri care au continutul site-ului pe la ele si trafic direct la mine nu prea o sa ajunga. Sa vedem cum merge, ca suna foarte bine pentru un site business sa ai un fel de CDN si WAF pentru $20/luna.

random stuff

Am stat vreo saptamana si ceva la Cluj. Am bagat ciolan cu varza la varzarie in centru – super mega bun.

Mi-am reparat masina. Schimbat inel sincron pentru viteza a doua, acu nu ar mai trebui sa caraie la trecerea din viteaza intai in viteza a doua.

Cu ocazia asta am schimbat si ambreiajul. Care sa moara-masa a costat o caruta de bani.

Data viitoare cre’ca o sa-mi repar si niste greierasi de prin bord si usi care se simt la gropi. Ca ma seaca.

Am mers ca o cizma: am imprumutat masina unui prieten sa ma plimb prin oras ca mi se luase fara masina. la iesirea din locul de parcare i-am zgariat bara fata pe toata partea stanga. Noroc ca are asigurare casco. Dupa ce mi-am luat masina de la reparat, am vrut s-o intorc si m-am lovit de un stalp. am zgariat-o unde era deja zgariata.

Cre’ca in iulie ma duc la asigurator sa-mi schimb partile zgariate de plastic si sa vopsesc ce e de tabla.

Vreau volan de piele. Sper sa gasesc unul ieftin la dezmembrari. Ca unul nou e 2000RON :((

Pe site la SIUI apar ca neasigurat. Da banii de mi i-au luat au fost OK.

M-am ingrasat cre’ca cu vreo 2 kile. Am bagat cat am fost plecat KFC, McDonlad’s, pizza, tortilla si alte cele. Cre’ca la toamna ma pun iar pe slabit.

La Cluj am invatat expresii noi:

  • “linistit”:
    • Pot lua un pahar cu apa ? – Linistit.
    • Intarzii un pic. – Linistit.
  • “batut cu pula in cap” – asta e inlocuitor de “esti prost” care se pare ca nu mai e la moda
    • Ba tu esti batut cu pula in cap, cum de ai stricat jucaria ?

Am halit varza cu ciolan. Am mai scris. Da prea a fost buna.

Piticul din dotare a uitat sa-mi dea SMS sa-mi spuna ca mi-am uitat cheile la servici si uite asa am stat juma de ora in masina in fata blocului astepand-o sa vina acasa.

Trebuie sa platesc o caruta e bani la impozite, pensie si sanatate. Si trebuie sa ma duc si la fisc putin sa stau la coada. Asa de control ca vor aia de la sanatate.