Monthly Archives: October 2011

random stuff

Ma mut. In peula cu satelitul aproape de capatul lui 41. Pentru ca e o casa goala, am zis sa investesc in mobila de la IKEA. Mi-am gasit dulap de haine, model de pat (o sa fie distractiv cu el) si alte chestii care acum mi se par utile.

Sa gasesti lenjerie alba de pat e chinul dracului. Peste tot numai modele florale, animale si alte chestii. Am gasit intr-un final pe un site de lenjerii de pat pentru hoteluri. Sa vad cat costa una, ca abia dadui mail cu cerere de pret.

Am sa ma apuc sa joc la loto. Imi doresc tare mult o casa intr-o tara civilizata. Repede.

Imi imbrac volanul de la masina in piele.

Incep sa-mi placa produsele de la f5.

Sa ma cac in el de Microsoft Dynamics CRM. Cre’ca e facut pentru administratorii care n-au fost cuminti si drept pedeapsa trebuie sa-l administreze pe asta. Sa nu mai zic ca la anumite module n-au implementate capabilitati de baza (ex: abilitatea de a pune poze in articole din Knowledge Base, sau un editor vizual de HTML pentru Content Management cand faci o noua pagina web si lista poate continua la nesfarsit). Iar cand lucrurile o iau pe aratura trebuie sa stii C#, ca deh, tre sa bagi si cod sa fixezi una alta.

Incet, incet am ajung la concluzia ca trebuie sa-mi reanalizez asteptarile fata de unii oameni. Adica trebuie sa le micsorez. Ca se pare ca altfel o sa ajung sa fiu foarte frustrat. Si mie imi place sa fiu foarte vesel.

O sa am birou acasa, ma gandesc ca s-ar putea totusi in vre-un an asa sa termin si robotelul ala cu Arduino.

Cre’ca de Craciun o sa-mi iau un iPad sau vre-un alt tablet de aceleasi dimensiuni cu Android. Parca nu mai e asa cool sa stai cu laptopul in brate. Mai ales pentru notite mi se pare mai buna o tableta.

qc15

Intr-un acces de “let’s buy cool & expensive stuff” mi-am luat niste casti Bose Quiet Confort 15.

Initial le-am luat pentru zgomot in birou, lucrat langa servere pentru mai mult timp etc.

Azi in timp ce le foloseam sa nu mai aud zgomotul de la AC le-am conectat si cablul de casti sa vad asa timp indelungat cum e cu muzica. E spooky asa, ca se aude doar muzica si nimic altceva, chiar daca e volumul dat la minim.

Sunt foarte moi si usoare pe urechi, nu mi se incalzesc urechile (ceea ce e un mare plus) si pot sa-mi enervez colegii la sedinte cand le dau drumul :)

 

 

grand cinema digiplex

Sambata am fost la cinema in Baneasa ca tot am citit pe net ca cica e super jmecher. Am vazut Killer Elite si The Three Musketeers.

Pot sa spun ca la Killer Ellite vibrau scaunele de la bass cand mai explodau chestii, de vazut s-a vazut foarte misto.

La The Three Musketeers, 3D a fost foarte interesant: ochelarii i-am pastrat, n-a trebuit sa fac exercitii de obisnuit ochii cu filmul 3D si am putut sa ma uit OK la el.

Cred ca ma voi muta la Digiplex la uitat filme, ca simt si io bass-ul cum trebuie la filme.

Ce nu-mi place e faptul ca sunt chestiile scumpe, like 10RON o apa la jumate ? WTF ?

cyanogenmod

Azi mi-am pus Cyanogenmod 7.1 pe Desire S. Sa vad daca mai crapa cu firmware-ul asta.

Arata OK, parca e un pic mai snappy decat firmware-ul original de la HTC. Partea proasta e ca Market-ul crapa. De fiecare data.

In schimb am ringtone nou si misto. Heavy metal asa :))

 

furia alba

Vineri mi-am dus masina la service ca trebuie vopsita de zgarieturi si alte cele si pe langa asta trebuie sa-i fac si o verificare la cutia de viteze. Caraie mereu cand bag in marsarier.

Fara masina p’aci e destul de complicat. Si sardina in metrou nu prea-mi vine a fi. Asa ca m-am dus si io prin corporatie sa plang dupa o masina de schimb.

Si am gasit. Un Tico alb. Care incepe sa fluiere la peste 60 la ora. Ma simt in el de parca’s la carturi. Si consuma benzina in dusmanie. Parca tre sa torni cu palnia in el. Dar am mers si cu 100 km/ora cu el. Pe ceas.

Partea proasta e ca toti cretinii incearca sa-mi taie fata. Partea proasta pentru ei ca e masina aia costa CASCO-ul lor si cand nu-i las renunta imediat decat sa ma tamponeze :))

Imi vreau Golful inapoi :(