Monthly Archives: April 2013

blackberry z10

Acu cateva zile m-am dus la plimbare prin AFI si cum ma tot invarteam pe acolo am ajuns la magazinul Vodafone, ala concept-store sa vad si io ce telefoane mai sunt. Ma interesa mai mult cum arata S4, ca tot s-a lansat da prin .ro nu prea e de gasit.

Anyway, cum ma uitam io asa prin magazin vad flyere cu BlackBerry Z10 si dupa ce m-am plimbat aproape prin tot magazinul, l-am gasit.

Si am fost complet dezamagit. La modul ala in care vezi reclama in revista da e asa de mult photoshop acolo de crezi ca ai gresit produsul cand l-ai vazut la raft si nu e ala care trebuie.

Eh, asa e si cu Z10:

  • e mare (comparativ asa un pic cu Samsung S3)
  • e greu
  • e exagerat de gros. e cam cu inca jumate mai gros decat e iPhone 5.
  • e facut dintr-un plastic din ala prost de-l mai gasesti doar la produse chinezesti, in special la jucarii

si pe langa asta, tot insista sa se inregistreze la Vodafone si cand apasam pe Next, parca se reseta, ca se facea ecranul alb pentru ~30 de secunde or so si o lua de la capat.

N-am fost niciodata fan BlackBerry din varii motive, insa lasand asta la o parte si evaluand doar partea tehnica si estetica, cred ca ar trebui inventat un nou ordin de marime pentru Epic Fail, ca asa cum stie toata lumea epic fail-ul, e prea mic sa descrie cat de epic fail e Z10.

rapoarte

Intr-o viata anterioara acum ceva ani, trebuia sa fac rapoarte de activitate. Nu multe, din cand in cand, si de cateva ori pe an. Acu ma apucai sa-mi fac curat in ce informatii mai am si m-am gandit sa impart si cu altii cateva mostre din ce raportam mai sus spre management:

Raportul 1:

activity_report_1

Raportul 2:

activity_report_2As mai avea cateva chestii, dar fara context (pe care nu-l pot da) nu au nici un farmec.

 

 

random stuff

  • prin Ianuarie asa Godaddy mi-a belit baza de date de la blog, asa ca toate posturile scrise dupa ~ 12 iulie 2012 s-au dus pulii de suflet. Asa imi trebuie ca am vrut si io hosting in alta parte :(
  • tot in ianurie mi-am dat demisia. momentan sunt somer :))
  • sunt pieton, merg cu transportul in comun de vreo luna asa de cand nu mai am masina
  • m-am bucurat nespus de mult ca a ajuns si OTP un aeroport normal in care poti sa-ti comanzi taxi la sosiri la preturi normale si nu din alea astronomice
  • ieri mi-am gasit castile de pus pe urechi in avion. am fost stresat vreo aproape doua luni ca le pierdusem.
  • e alta viata cu SSD in laptop
  • m-am plimbat vreo 2 saptamani prin Berlin. din nefericire am prins pastele si a cam fost inchis in multe locuri vreo patru zile.
  • sunt iar la cura, de data asta planuiesc sa merg pana la capat :))

i’m back

Dupa cum ziceam, muie Godaddy ca mi-au pizdit blogul. A trebuit sa revin la self-hosting ca hosting la altii io nu mai fac.

S-au importat posturile dintr-o parte in alta, nu chiar cum trebuie, unele poze sunt lipsa, nu stiu exact cat de multe.

Tema nu stiu daca o s-o pun pe aia veche sau nu, ca inca ma screm sa fac blogul functional.