seneca anticafe

Ieri aflam pe Facebook despre Seneca AntiCafe, iar azi de dimineata m-am dus s-o caut. Si dupa ce m-am invartit un pic, am gasit-o.

Este un loc unde poti sa vii sa te relaxezi, sa lucrezi, sa citesti, sa joci board games si cred ca mai poti face ceva chestii pe acolo. Board games-urile si cartile sunt la liber, trebuie doar sa le iei de pe raft; si sa le pui la loc dupa ce ai terminat.

Sunt prize peste tot sa-ti incarci laptop/telefon daca ai de gand sa stai toata ziua. Evident, Wi-Fi gratis. Azi nu prea a mers si toata lumea a primit 50% reducere drept scuze ca nu a functionat internetul.

Exista o bucatarie cu tot ce-ti trebuie sa-ti faci ceai, cafea. Ingredientele sunt puse gratuit la dispozitia clientilor, trebuie sa si le prepare ei (incalzit apa, facut ceai/cafea, spalat cana pe care ai folosit-o etc.). Pe langa ceai/cafea ai fructe, biscuiti si alte cele. Iti pui pe farfurie si te intorci la ce ai de facut.

Exista un frigider sa-ti tii mancare, daca vrei sa iti aduci ceva de acasa, si cuptor cu microunde daca ai nevoie.

Ce mi s-a parut foarte interesant, este ca nu trebuie sa iti dai numele cand vii sa te treaca la socoteala, ci iti iei un fel de semn de carte, fiecare cu numele unui autor, si ei trec in sistem ce scrie pe semnul de carte. La Seneca platesti doar timpul petrecut acolo, iar cand pleci predai semnul de carte si afli cat ai de plata.

Azi m-a chemat Anne Frank cat am stat acolo :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.