biting the bullet (1)

De cand m-am intors in .ro si pana o sa-mi iau iar bocceluta in spate, mi-am propus sa-mi rezolv din dilemele de le am pe diverse planuri.

  • Anxietatea sociala: mereu mi-a fost tarsa sa ma duc sa ma bag in seama cu lumea. Chestiile de baza de gen “buna, io sunt sin. voi cine sunteti si ce faceti?”. Daca ma introduce cineva intr-un grup e OK, ma decurc singur dupa aia sa ma imprietenesc (sau nu) cu lumea. Da de capu meu mai bine dau cu degetele de la picioare aiurea in mobila. Asa ca saptamana asta m-am dus (in stilul meu carcateristic) direct la apa mare: nu intr-un grup cu interese comune cu ale mele, ci intr-un grup de oameni cu interese si “background-uri” extrem de diverse. Si m-am descurcat onorabil, n-am dat cu bata in balta, am vorbit frumos, am cunoscut oameni interesanti si abia astept sa ma duc si data viitoare, sa exersez si sa ma cizelez pe baza observatiilor facute de mine asupra mea (da, fac si de astea).
  • Conditia fizica: cu scuza “io’s IT-ist, nu-mi trebuie muschi” sunt “couch potato” in cel mai adevarat sens al cuvantului. Asa ca dupa ceva dat inapoi de la initiative (mi-am facut inclusiv abonament  si nu m-am dus niciodata), mi-am gasit o sala diferita. N-are aparate clasice, tot efortul fizic il fac folosindu-ma de forta/greutatea corpului si de gantere, saci tactici, coarda (behai dupa ce sar duda aia de coarda de parca as fi alergat pana la ploiesti) si alte inventii de astea care tot la folosirea fizicului meu se rezuma. Vroiam sa saptamana trecuta, dar n-am putut, asa ca saptamana asta am bagat ca migu, cum se zice. Am antrenoare personala (de care mi-e frica, ca stie stuff), imi arata ce sa fac, cum sa fac, sta sa-mi zica cand nu e bine si tot asa.In fiecare zi am alte exercitii (sa nu ma plictisesc). Momentan merg ca robotul si ma dor toate alea, dar e bine. Azi am mers normal. Dar ma omoara un pic mainile. Dupa fiecare antrenament bag calciu, magneziu si aspirina sa treaca mai repede febra. E frig in sala ca nu e caldura, si se vede foarte misto respiratia pe vremea asta.

One thought on “biting the bullet (1)

  1. baga si ketonal daca ai chef
    pe mine ma ajuta
    si apa – gen stau 2 ore la sala si beau 1.5 l d apa cu 1500 mg calciu ( poti sa incerci magneziu/calciu instead – d alea dizolvabile) eu am observat ca am lipsa d calciu in schimb ( mi s blocheaza maxilaru si ma doare capu cand ma fortzez prea tare – shituri d genu dar daca beau c am zis ma ajuta si numai am problema asta- cred ca, corpul numai asimileaza calciul cum trebuie din cauza de programul d lucru d noapte din ultimii 4 ani… dar poate e cineva cu alta parere aici – sunt FFFFF foarte interesat sa aflu chestii noi legate d asta)
    poti sa treci si p creatinina dar astea sunt alte ‘realms’ p care nu am calcat inca so n`am nici o parere dar t poti documenta daca e ceva pt tine sau nu
    HTH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.