Monthly Archives: April 2006

venit. vazut. baut. plecat

Cam asa se poate rezuma blog meet-ul de aseara din Offside. Vazut oameni pe care-i mai stiam (cel putin din vedere), cunoscut oameni noi: Patric, Anne, Subiectiv, Jolly si inca alti cativa pe care nu i-am retinut. Am aflat o chestie misto, intr-unul din blocurile unde are firma sediu, se afla si firma de francezi unde lucreaza si Patric. Nu mi-a dat niciodata prin cap ca-s francezi prin blocul ala… Ce sa zic, ieri am facut o chestie care big no-no cand te duci la baut: sa mananci bine inainte; eh, io am fost mai smecher si m-am dus la baut doar mancand o singura data pe ziua de ieri, si data aia fiind foarte aproape de dimineata… rezultatul: dupa 4 beri si-un pachet de tigari (pe care l-am uitat la masa) m-am ridicat frumusel, cautat taxi, dus acasa, luat nurofen, m-am zvarcolit o tzara prin pat (ca se invarteau toate in jurul meu) si la un moment am adormit, si multumita nurofenului, m-am trezit azi oarecum matinal pentru weekend (adica pe la aproximativ 11) fara nici o durere de cap sau vre-un efect negativ al berii de aseara. Nu stiu ce m-as face fara nurofen la baut… Sa vedem cum o iesi data viitoare, intrucat a fost foarte misto.

campione

A castigat Steaua in meciul cu Rapid. Sunt curios cati or fi crezut ca Rapid are fro’ sansa in fata Stelei. Azi am aflat ca cel putin un om a aruncat televizorul pe geam de nervi.

Gigi Becali are niste cojones foarte mari. E singuru presedinte/finantator de club care i-a dat cu tifla’n nas la un prim ministru. Si nu o data, ci de doua ori: Una, l-a facut pe Tariceanu VIP (aka: Very Important Papagal), si a doua, l-a lasat sa stea in tribuna 0, neprimind-ul in loja oficiala de pe Lia Manoliu.

Tot pe teme politico/sportive, se pare ca dupa meciul Steaua-Rapid, Basescu l-ar fi iertat pe Becali pentru declaratiile la adresa lu’ Tariceanu (iar neoficial, zice-se ca Rapid si-a ales gresit mascota, si anume pe Tariceanu) si au baut pana dimineata in cinstea victoriei.

soferi, paziti-va!

ca tocmai am terminat scoala de soferi si mai am asa cam o luna si o sa am si permisul. si daca pana acu n-ati vazut Carmaghedon pe strazi… stati cu geana pe stirile de la ora 5 c-o sa vedeti acolo aventurile mele pe strada. Da, deci dupa cum ziceam, inca un pas si-o sa am si eu in sfarsit carnet. Weeee! Si cu inca putin noroc, sper io cam prin iunie-iulie sa am si masinuta :-)