Monthly Archives: May 2006

the davinci code

Nici bine nu s-a lansat filmul The Davinci Code in Romania, ca imediat au sarit si popii de la noi sa zica lucruri rele despre el. Incep sa cred ca Evenitmenul Zilei e condus de o sleahta de popi, ca de fiecare data cand au avut ceva de zis de filmu asta, invariabil titlul articolelor continea si “Filmul blestemat” (articol de azi: Un preot la “Filmul blestemat”). Ce dracu or avea popii cu filmu asta nu stiu, ca la fel s-au crizat si cand a facut Mel Gibson “Patimile lu’ Cristos”. Le-o fi cumva frica ca poate se desteapta lumea si incepe sa nu se mai duca la biserica sa cotizeze ? Le e frica ca o sa ramana saraci ? N-am decat cuvinte urate despre biserica, si cum pe blogu asta am zis ca incerc sa nu injur, da cand vezi ce hal inearca unii si altii sa denigreze un film si un scriitor, mai ca-ti vine sa te duci sa dai foc bisercii (si personal cred ca ar fi un lucru bun, si-mi pare rau ca n-a apucat Ceausescu sa le demoleze pe toate si sa-i trimita pe toti popii la Canal, sa-l slujueasca acolo pe Dumnezeu). In incheiere nu am de zis decat: Multa muie popilor de Romania, ca in afara de a fura nu stiu sa faca altceva.

o sa mor

Da, o sa mor. De vineri ma bat cu raceala, iar ieri m-a lasat sa cred c-am invins-o. Numai ca azi a recidivat. Si nu mi-e bine, si sunt la birou, singur. Ce mai, o sa mor. I’ll miss you.

nature

In mijlocul Clujului se afla o oaza de verdeata (pe langa multe altele, nu ca’n Bucuresti une e numai praf) si anume Gradina Botanica (link aici si aici). Desi primu impuls a fost “Nu ma duc sa vad niste plante!”, acum imi pare bine c-am fost. Si daca tot am fost, am facut si poze. Macar acu stiu si io cum arata in realitate un bananier, un palmier si multe alte chestii de erau pe acolo. Ce sa zic, o experienta interesanta si cu proxima ocazie o s-o repet. So, pentru cine vrea peace and relaxation, asta e un loc de mers.

driving

E oficial. de ieri sunt sofer cu acte in regula. nici bine n-am apucat sa zic si io ca l-am luat ca asa de dimineata m-am trezit cu notificare de la un coleg ca tre sa-i dau bani ca-l costa mult elicopteru sa vina la job de cand mi-am luat io carnetu, iar sefu cel mare mi-a zis ca azi a venit la birou cu metroul tot din aceeasi cauza. Un alt prieten cica si-a vandut masina si se duce numai cu tramvaiul la munca pentru ca ar fi mai sigur. si inca nu s-a terminat ziua…