Monthly Archives: August 2006

CFR

Si daca tot in we eram la capitolul de pissed off, s-au mai gasit unii care sa ma enerveze, si anume CFR care cica de la 1 septembrie va interzice fumatul in tren. Le doresc si astora sa moara incet si in chinuri, ca decizie mai idioata ca asta pana acu n-a fost. Nu era suficient ca isi chinuie calatorii in Sagetile Albastre (sau cum le-or mai zice acu) ca nu se fumeaza (si nu e chiar distractiv sa stai pe pozitie de start cand opreste trenu in statie sa bagi o tigare in 2min ca mai mult nu se poate), s-au gandit ei sa generalizeze. Si ca sa-l citez pe un ilustru clasic in viata: “muie cu bulbuci” lu cefere.

frustrari de duminica

sa ma pis pe toti adminii de la diverse retele de cartier care au invatat networking din 2 in 3 si ma fac pe mine sa ma duc duminica la birou ca sa gasesc workaround-uri sa ma pot lega de acasa in reteaua de la birou, ca ei filtreaza aiurea prefixe pe routerele lor de 2 lei. damn, i’m so pissed.

get in touch with your feminin side

Eu inteleg ca mai exista notiunea prin diverse grupuri de oameni sa “get in touch with the feminin side”, da sa te apuci sa lipeste afise prin toaletele de barbati cu “Va rugam sa nu aruncati tampoanele in WC si in cosul alaturat” mi se pare putin cam overrated. Si nu, nu intr-o carciuma am vazut asta ci intr-o mare corporatie multinationala. The world is coming to an end.

house is my new religion

Intr-un final am reusit si eu s-ajung anul asta la Liberty Parade, dupa ce de fro 3-4 ani tot am incercat fara succes (si datorita faptului ca mereu aparea cate ceva important de facut). Insa a venit si clipa mea si la cat de super-mega-extra tare a fost nu cre’ca o sa mai ratez acest eveniment. Am facut si cateva poze care se gasesc aici, insa doar 6, ca restul 85 sunt cu persoane care nu cre’ca vor sa apara pe site-uri web. Desi n-am cumparat niciodata un CD cu muzica din magazin concertul live al celor de la Suie Paparude m-a convins sa le cumpar noul album. Adica am mai ascultat io din piesele lor, da pana nu i-am vazut live n-am socotit ca merita sa le cumpere cineva muzica.

Inca nu ma prind de ce nu se pun cum trebuie in pagina filmuletele de la YouTube, dar aici e link la ce-a filmat aparatul meu de pozat.

random office stuff

Din motive inca necunoscute (mai putin scuzele cu: lasa sa fim toti in acelasi birou c-o sa lucram mai bine, ca si cum ar avea ceva sula cu prefectura, la fel au si 2 departamente diferite treaba intre ele), a trebuit sa facem schimb de birouri cu alti colegi; partea proasta e ca din schimbul asta m-am ales c’un birou de cacat, facut pe genunchi pe care ti-e si frica sa pui lucruri ca poate pica. de ce n-am putut sa-mi pastrez birou vechi (care era cumparat din magazin, foarte solid si arata si bine) ? pai sa vedem… pentru ca nu se asorta cu restul de birouri facute pe genunchi din respectivul birou. un lucru e bun, macar mi-am pastrat scaunul cu rotite si n-am primit un d’ala de 2RON fara rotite (sa nu te poti fatai pe scaun really sucks). oh well… cateodata imi vine sa-mi iau campii si sa ma duc la plimbare sa scap de toate rahaturile astea mici care ma enerveaza la culme… deh, we are so fucking corporate.