Monthly Archives: September 2006

i love my car

4000 RPM / 200Km/h :) Nici un zgomot in interior, nici o vibratie, doar sunetul lin al motorului si soseaua in linie dreapta (ca inca mai am pana ma prind io cum se iau curbele la 200). A da, si Sistem destul de tare ca sa acopere zgomotele, si acu ca mi-am cumparat CD cu Scooter, data viitoare probabil o sa fie acelasi lucru numai ca pe Fire.

concluzii

Dupa vreo 3 ani de bombardamente salbatice in Irak si Afghanistan facute de muii de americani, si dupa ce se pare ca rezistenta irakiana se consolideaza, o comisie a lor de investigatii a ajuns la o concluzie: Bombing people really pisses them off. Like “no shit, do you really think so?”; si se mai intreaba de ce aproape fiecare arab le doreste moartea.

multam

lu’ Costin ca mi-a aratat calea cea dreapta spre cea mai delicioasa saorma mancata de mine in Bucurestiul asta vreodata. Pentru necunoscatori, vizitati soarmeria Genin de pe Calea Floreasca (vis-a-vis de Honeywell). Simply unfuckingbelieveably good.

lista cu dedicatii

multa m**e toti celor care:

– merg noapte pe biciclete, pe drumuri nationale, fara semnalizare si imbracati complet in negru (se poate ceva mai sinucigas de atat ?)
– se dau cu caruta pe drumuri nationale fara pic de semnalizare, nici macar un amarat de ochi de pisica

bucurestiul e periculos

nu te mai poti pisa ca omu in spatele blocului cand te taie ca hop-top vine si garcea comunitar sa-ti dea amenda pentru pisat in locuri publice. noroc ca garcea care m-a prins a fost baiat finut si m-a iertat… ca deh, suntem si noi oameni si avem nevoi. pentru cine e curios, e fix 100RON amenda pentru o jucarie din asta. asa ca e mai ieftin sa te duci la un pisoar public decat in natura (bine, daca te prinde militia, evident).

brucan

De ce nu mi-a placut mie Brucan: pentru ca avea emisiunea aia de 2 lei sambata, fix cand erau anumite seriale la televizor la care eu vroiam sa ma uit. Si cum pe vremea aia aveam un singur televizor, al mai mare membru al familiei castiga la ce se uita. Deoarece din motive inca necunoscute mie ai mei se uitau la basina aia de emisiune, eu nu vedeam filmu preferat. Din cauza asta imi pare rau ca n-a murit atunci, nu acu cand nu prea ma mai omor cu televizorul (a se citi ma uit din joi in pasti). Macar intr-un final s-a facut dreptate, a mai murit un comunist inrait. Sper sa-l parjoleasca bine ala cu cornite de acolo de jos.

Acu ca tot a murit, sper sa moara si Ilici cat mai repede. Si altii pe langa el, ca sunt destui pentru care m-as bucura daca n-ar mai fi.

si-am descoperit

ca n-am mare talent la dans. specialistele au ajuns la concluzia ca nu simt io foarte bine ritmu. ca membrele se misca, da nu’s sincronizate cu ritmu. cre’ca e clar, lectii de dans scrie pe mine. poate or sti instructorii sa ma faca sa pricep cum sa simt muzica. oh well…