Monthly Archives: April 2007

[geek stuff] cum sa pui intrebari pe forum la oracle

1) do not use lower characters. They are just too small
2) do not give any error message, the expert will know what the problem is
3) do not come back to read the answer
4) do not say thanks
5) urge the readers as much as possible. Do not hesitate to write urgent as often as possible
6) do not explain what you are trying to achieve, the query is self-explaining
7) do not post create table statements, it is unnecessary to understand the problem
8) affirm that you know everything very well
9) never never never read the doc, it will waste your time
10) confirm to those who do not know it yet that MS Access is far better than Oracle

sursa: forums.oracle.com.

mi-e scarba

… de toți politicienii ăștia din parlament. Unii dintre ei, recte PSD, PNL, PRM și P(artidul)C(omunist) ar fi în stare de orice să nu mai vină Bșsescu înapoi la Cotroceni, chiar și daca e validat de referendum. Ultima chichiță votată repede de ei a fost că dacă se invalideazaă referendumul, poa’ să-l țină suspendat pe Băsescu pe timp nedefinit. Nu pot spune că’s un fan înrait a lu Basescu, că mă seacă până acu 2 lucruri la el: faptul că-i linge în cur pe americani ceva de speriat în loc sa fie cu Uniunea Europeană care e mai aproape de noi și oricum ne ajută mai mult decât o s-o facă americanii vreodată. În al doilea rând, nu mi-a placut ideea lui cu pachetul de legi pentru siguranța natională ca de parcă ar vrea vre-un terorist să vină să facă ceva în țara asta prăpădită, adică cu ce drept ofițerii serviciilor secrete ar avea imunitate ? Și cu ce drept să vină ei să-mi rechiziționeze mașina sau casa ca să faca ei cine știe ce dracu de mânării. Și acu că tot scriu, a treia chestie de mi-o adusei aminte e ca ține cu dinții să trimită trupe de ocupație în Irak și Afghanistan; și nu mi se pare normal să trimiti soldați să omoare oameni intr-o tara care nu și-a făcut absolut nimic; bine, Irakul avea datorii la Romania, da asta nu jutifică omorârea de către soldații români a cetățenilor irakieni. Cu Afghanistanul… ăia chiar că nu ne-au greșit cu nimic. Da trecând peste toate astea, e singurul președinte de l-a avut Rromânia care n-a stat cuminte în banca lui și sa nu se bage in afacerile politicienilor, și pentru asta Parlamentul s-a pișat cu doua bolte pe Constituție, a ignroat ce-a zis Curtea Constituțională, numai, numai să-l țină pe Băsescu suspendat să nu-i mai dea în gât pentru ce căcaturi fac ei.

rosdev '07

Azi de dimineață m-am scăpat și eu pe la ROSDEV ’07. Începutul a fost plicticos, cu o tanti de nu și-a învățat prezentarea înainte, mai citea de pe slide-uri, nu știa cine când o să prezinte… eh, să zicem probleme organizatorice. Singurul lucru care m-a bucurat a fost faptul c’am aflat de OpenSER, că tot căutam eu o soluție de high availability pentru telefonia IP. După aia au început-o cu prezentarea unei distribuții Linux autohtone și anume NimbleX, care se vrea un fel de LiveCD (că parcă nu erau destule). Numărul participipanților nu cred că a trecut de 30 așa că nu pot spune că există interes major pentru OSS în rândul targetului de audiență pe care l-au vrut organizatorii, și anume studenți în primii ani de la A&C din UPB. Nu pot decăt sa le urez mai mult succes data viitoare.

mass pe ym

Experți în ticăloșii și consecvenți în rele, haiducii majorității parlamentare și-au desăvârșit ieri opera lor de căpătâi: linșarea democratică a celor ce amenință sa le spargă grupurile mafiote.Verdictul?? Verdictul a fost citit de un ungur care stâlcea limba română! Rușine! Într-un moment istoric, singura speranță a democrației în țara asta rămâne unitatea Poporului! Doar Poporul mai poate face dreptate, prin votul său! Haideți să nu ne lăsăm conduși de comuniști, hoți, mafioți, paranoici și unguri în propria noastră țară! HAI ROMÂNIA! Luptă Băsescu!

Dă-l cât mai departe dacă ești român!