Monthly Archives: October 2007

I hate French people dot com

Asta e ultima descoperire in materie de fun stuff pe net. IHateFrenchPeople.com.

Q: Why do we need France on our side against terrorists ?
A: So the French can show them how to surrender.

Funny, eh ?

Cre’ca cu ocazia asta o sa-mi trag si io un banner pe site cu link la site-ul mentionat mai sus sa-mi exprim dragostea pentru limba lor de 2 bani. Sau, si mai bine, ca tot aveam in plan diverse prostii, cre’ca o sa vad cum fac sa adaug o a treia coloana la blog, acu ca am si loc cu noua tema :))

La Trappe

la trappe, blond

Bere blonda de abatie. Stiu calugarii din Olanda ce stiu ;)

la trappe, brune

Bere bruna de abatie. Aceeasi abatie, da asta bruna reprezinta nivelul urmator, cand deja simti nevoia de ceva hardcore :)

Mai exista inca doua nivele: La Trappe Tripel (cu vreo 8% alcool) si La Trappe Quadrupel, care intra la categoria grea cu 10% alcool.

Eu m-am ameit dintr-una blonda si una bruna.

Site-ul oficial este La Trappe Trappistenbier. O explicatie oficiala se gaseste pe Wikipedia, articolul fiind numit Trappist Beer.

Cuvinte si gesturi folosite de femei

BINE
Acesta este cuvantul pe care femeile il folosesc ca sa incheie o discutie, cand ele au dreptate iar tu trebuie sa taci din gura.

CINCI MINUTE
Daca se imbraca, inseamna “o jumatate de ora”. Totusi, “cinci minute” chiar inseamna “cinci minute” daca tocmai te-a ai lasat 5 minute ca sa te uiti la meci, inainte sa o ajuti la reaba.

NIMIC
Este calmul dinaintea furtunii. De fapt, inseamna “ceva” si ar trebui a ai grija. Discutiile care incep cu “nimic”, se termina de obicei cu “bine”.

DA-I DRUMUL
Aceasta este o provocare, nu o permisiune. NU o face!

OFTAT ADANC
De fapt, nu este un cuvant, ci o afirmatie non-verbala adeseori gnorata de barbati. Un “oftat adanc” inseamna ca ea crede ca esti un diot si nu stie de ce mai sta acolo si se cearta cu tine pentru “nimic”.

FOARTE BINE
Aceasta este una dintre cele mai periculoase lucruri pe care o femeie le poate spune unui barbat. “Foarte bine” inseamna ca ea se va gandi mult si bine, la cum sa te faca sa platesti pentru greselile tale.

CUM VREI
Este felul unei femei de a-ti spune “du-te dracului !”.

MULTUMESC
O femeie iti spune “multumesc”. Nu-ti mai pune intrebari. Doar aspunde “cu placere”. Si nu mai incerca alte explicatii…

PS: da, e primit de la o amica :)

facelift

Ziceam intr-un post anterior c’am gasit un generator de teme pentru WordPress si drept urmare mi-am facut si io o tema acolo, care acu e asta de pe blog, ca tot am facut upgrade la 2.3.1 si la o alta tona de pluginuri care aveau update-uri disponibile.

Asa deci si prin urmare, am tema noua la blog; vorba aia: wordpress nou, sa fie acolo si’un look nou :)

Real

Din motive de nesomn, in noaptea asta am ajuns la noul magazin Real, care spre bucuria muuultor oameni este deschis si noaptea. Si e linistit. Te poti plimba linistit pe acolo, sa-ti faci cumparaturile in voie, sa stai 5 minute la casa si alte chestii din astea marunte, dar care adunate iti dau o anume satisfactie. Este deschis inclusiv un fel de mini impinge tava unde poti manca (io am bagat 4 mici ca mi-era foame).

Ce-am gasit la Real fata de Cora/Auchan/Carrefour a fost apa plata si minerala Perrier si San Pelegrino la preturi decente fata de orice alt hotel/restaurant pe unde am mai fost.

O sa mai fac o data o vizita din asta noaptea sa vad cum evolueaza lucrurile si daca tot asa de golut e magazinul noaptea si peste 1-2 saptamani, cre’ca imi mut locul de shopping aici din motiv de nestat prea mult la coada.

Ce ar fi de retinut e ca intre 02:15 si 03:00 casele sunt inchise.

de Bucuresti

Via rlug offtopic:

Am avut o revelatie astazi. Sunt un potential ucigas! In intresectia D-na Ghica, o masina cu numar de Timisoara a oprit la guloarea galbena a semaforului. In spatele ei, intr-un Audi negru, o blonda gen “Pisoias, vreau si eu o masinuta. Imi cumpari si mie gigugiguguigiugu o masinutica?” a inceput sa claxoneze indignata, injurand atat de tare incat se auzea de afara. Si claxona, si claxona, si claxona. Facea un halimai si genera o stare generala de stres. Si claxona, si injura. Masina, lucru nemtesc, isi facea datoria: claxon cu plaman puternic. Si, pentru cateva clipe, am avut flash-uri in care m-am vazut ducandu-ma langa masina, spargandu-i geamul, inhatand halaciuga galbena de par si proptind-o violent de bordura. De 14 ori la rand. Din fericire pentru situatia mea sociala actuala si viitoare, cu cateva secunde inainte de a transform premonitiile in realitate, un tigan i-a dat un pumn in capota si i-a spus pe un ton ce a linistit curva high class instantly: “Hooo, faaa! Poate vrei sa te fut!”. Magie! Sunt absolut sigur ca o incercare de a initia o discutie pe tema unui articol din Idei in Dialog (sau de a provoca o reactie la ultima carte a lui Dan. C. Mihailescu) nu ar fi avut efectul minunat pe care perspectiva unui tigan gol a avut-o asupra ei. A tacut, si ea si calxonul nemtesc, a pus mainile crispate pe volan (doar ea, calxonul nemtesc ramanand la locul lui, sub capota) si a intepenit privind fix inainte. A fost unul dintre acele “the magic moments” din Bucuresti. Lumea a inceput sa se hlizeasca, masina de Timisoara a plecat neintelegand nimic nici ea, nici soferul ei, blonda in Audi a plecat cu a doua de pe loc si dusa a fost. Tot ce a ramas a fost replica nevestei tiganului: “Hai vrea tu, ma asta!!!”.

[geek stuff] worm fights back

Se pare ca exista un nou worm care circula pe internet si este putin mai diferit in felul lui, si anume: se prinde cand cineva incearca sa afle care sunt serverele de control si lanseaza impotriva lor un atac de tip Distributed Denial Of Service. Asa ca s-a ajuns in situatia in care cercetatorilor le este frica sa publice rezultatele analizelor de frica sa nu fie tinta unui asemenea tip de atac.

Un gigi care lucreaza la IBM/ISS zice ca e nasol daca s-a ajuns la o asemenea situatie, ca cine stie ce-o sa mai faca coderii care au ceva minte la cap si in loc sa lucreze pentru faima, o fac pentru bani :) Stirea pe larg in Network World.

democratie pe bloguri in Italia

Unui fel de senator sau deputat italian, pe numele lui Ricardo Levi, i-a basit mintea o noua lege, prin care fiecare detinator de blog din Italia trebuie sa-si inregistreze blogul la o Asociatie, care va desemna un editor care sa corecteze textele de pe bloguri sa se asigure ca sunt in conformitate cu legile italiene. Pe deasupra, fiecare proprietar de blog trebuie sa plateasca si o taxa pentru asta, pe motiv ca editorul ala trebuie sa primeasca si el un salariu pentru munca depusa. Pentru mai multe detalii, click aici.