Monthly Archives: December 2007

condusul prin nyc

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0S6B4ljUuaQ[/youtube]

Cam asa se merge pe ploaie in Manhattan… ca la Bucuresti :)) ce e interesant e ca astia pe aci nu prea se omora cu semnalizatu, cel putin in intersectii cand fac stanga sau dreapta… cucu. Nici macar masinile de politie.

Pe autostrada, fix pixu respectat limita de viteza (asa cum se vede in toate filmele de pe la ei, ca imediat te ia militia daca sari peste). Ai limita de 55mph… pai tre sa fii fraier sa mergi cu 55mph, toata lumea ii da in gura pe la 70-80mph.

Cel mai aiurea pana acu e cu GPSu, ca asta imi zice in mile ce sa fac, si mai ratez una alta cand zice ca’n 0.2mile sa fac stanga sau dreapta… ca pana fac io socoteala ce inseamna alea 0.2mile sau 300feet, sau 500feet sau mai stiu io ce alte dude mai zice el…

new york, day 0

Sau mai bine zis, ajunsu si primele impresii:

ze flight a fost cu British Airlines care a urcat pe locu unu in topul preferintelor mele pt. ca au mancare buna, stewardese dragute (gata sa te ajute oricand). Am ramas cu gura cascata la cat de mare poate fi Heathrow (adica un terminal are 25 de gate-uri, ei au 4 si mai fac unu ca’s aglomerate alea 4). Am vazut like primul 747 jumbo-jet, si dupa aia nenumarate, de parca era crescatorie de 747-uri pe aeroportul ala.

Am facut pitici pe creier stand 6 ore pentru “connecting flight” la NY, si dupa aia si mai muuuuulti pitci stand 8 ore in avion.

Din nefericire n-am pus mana pe Honda Accord pentru ca un gigel de la firma de inchiriat masini n-a facut diferenta intre Debit + Electronic use only card si un Credit Card normal (embosat and shit). In schimb m-am ales cu asta:

pontiac rand pix gt 2005

pontiac grand prix gt driver's door
Pontiac Grand Prix GT 2005. 3.8litri, v6, benzina. mi-a mancat un sfert de rezervor pentru ~ 60km de drum facut numai intre 50 si 100km/h. Sa vedem cat e plinu la astia :))

Dupa ce ma trezesc din oboseala, poze cu 747 :)

new york, here I come

Yup, all packed and ready to go. De fapt nu chiar ca inca nu mi-am pus laptopul in rucsac.

Surprinzator, abia mi-au incaput o parte din lucruri in bagajul de cala, care pana acu ceva vreme era arhisuficient.. cre’ca i-a venit vremea de upgrade mai ales ca s-a cam stricat datorita delicatetii cu care a fost manevrat de toate liniile aeriene.

Partea mai putin interesanta e ca tre sa stau aproximativ 6 ore prin Heathrow si tre sa-mi gasesc ocupatie…

Cu ocazia asta trebuie sa-mi gasesc un adaptor de prize de la Eastern European la  US, ca’n mortii lor trebuie sa fie ei diferiti :(
Partea misto e ca o sa ma bucur 2 saptamani de-un Honda Accord 2005 automattic + freedom to drive.

Inca ma minun de ce poate face fusul orar, plec la 16 din Londra, ajung la 19 in New York si zbor 8 ore :))

Nueva York

Ghici cine se duce la New York de Revelion ? Iezact. Moi. Si ca sa ma laud, i’m living in style, Crowne Plaza Clark Hotels in New Jersey :) 2 saptamani intregi. Si cu ocazia asta o sa-mi fac si damblaua cu zburatul, pe motiv ca British Airlines are ca avioane pentru zboruri transatlantice Boeing 747, my dream jet :)

Sper sa iasa ok pozele noaptea din Times Square, unde o sa cada bila aia a lor :)) Ca deh, unde se duce tot turistu de revelion in Big Apple ?

Partea si mai misto din toata jucaria asta e ca am sanse foarte mari sa primesc ca si masina o Honda Accord 2005 automattic :)

Ain’t life great ? ;))