Monthly Archives: February 2006

flock

Mi-am instalat si io Flock, care e un browser micut si dragut bazat pe gecko de la mozilla (acelasi engine folosit si de FireFox). Ce mi se pare tare la browserul asta e faptul ca stie sa se integreze cu WordPress si pot posta direct din browser pe blog (pana acu pentru windows n-am gasit o aplicatie de postat pe blog, recunosc, nici nu mi-am batut capul prea tare cu asta).

param pam pam

Si uite asa se mai duse aproape o saptamana, si multe se mai intamplara. Si daca tot se intamplara, zisei io sa mai si scriu cate ceva pe aci pe blog, ca poate pana duminica mai imi vine iar de scris. In ordine oarecum cronologica ar fi cam asa:

aproape am scapat de nenoricita asta de raceala (adica inca un pic si n-o sa mai am nasul infundat)

cred ca incep sa ma inteleg cu instructorul de la scoala de soferi… nu se mai crizeaza asa des cu mine cand conduc :)) (nu ca as fi un viitor sofer care n-are habar, ci datorita faptului ca instinctul meu spune una, experienta lui spune alta, si nici unu din noi nu vrea sa cedeze, cu toate ca am asa o impresie ca el o sa fie primu’ care o sa cedeze)

urasc lucrurile care se strica fix dupa ora 17 cand te pregatesti si tu ca tot omu sa pleci de la servici si sa te duci sa-ti vezi treaba, si trebuie sa stai pana le repari. argh….

o surpriza mare ar fi faptul ca drag0sh si-a facut blog (nu credeam c-o sa ajunga fro’data sa-si faca asa ceva). o alta surpriza ar fi ca o sa apara bloghost.ro unde o sa poata lumea sa-si faca blog si o sa fie bazat pe WordPress. Un alt blog nou pe bloghost.ro e a lu bluecat care are niste posturi misto… sa vedem cu o sa evolueze in continuare.

In rest, am terminat sesiunea, scorul final pentru aceasta partida este de 5-3 pentru mine.

sunday blogger

cam asa cre’ca ma caracterizez eu la categoria blogging: scriu din saptamana in saptamana cate 1-2 insemnari rapide. poate cu timpu o sa ma mai acomodez cu ideea asta de blogging si-o sa scriu ceva mai des… cine stie, poate da peste mine talentu de scriitor. ca sa rezum saptamana care abia a trecut as putea spune ca:

inca nu m-am prins de unde am juliturile la genunchi de la bauta de saptamana trecuta (cre’ca o sa ramana un mister). morala: nu mai bea pana iti pierzi memoria

am racit rau, am luat pastile in proasta, rezultatul fiind ca acu doar imi curge nasul ceea ce overall e destul de bine

am predat primu meu curs de cisco, a fost destul de interesant (mi-am adus aminte de ce nu-mi plac unele lucruri legate de cisco)

sunt master of disaster la monopoly. i-am ucis pe toti la jocu de sambata seara

auch

exista o vorba englezeasca (cred): don’t drink and drive. mergand pe aceeasi idee: nu bea pana nu mai stii de tine ca s-ar putea sa te doara. in weekend m-am ales cu genunchii juliti si ma chinui si acu sa-mi aduc aminte cum am reusit asta, deoarece pe pantaloni nu am urme de cazaturi pe strada ;( si prin casa imi aduc aminte doar ca am cazut peste pat si era moale. nu stiu unde am baut, ca nici aia care m-au chemat n-au stiut sa-mi explice foarte bine unde sa vin, da important e ca am nimerit si mai important e ca am nimerit si drumu inapoi spre casa. as putea sa spun ca a fost un we bestial, la propriu, la cate zgarieturi si julituri am. la betia asta am auzit si de ce cadouri se pot da fetelor de catre prieteni de 8 martie: o p**a, la propriu, legata cu snur. cum de nu mi-a dat pana acu prin cap sa-i pun si io snur rosu ? o sa tin minte pentru cand o fi cazu’.

la mai mare!

tadaa

Am terminat de scris primu HowTo despre Check Point si CentOS 3.6, e in engleza ca ala ii e targetul ca sa zic asa. Nu stiu cat de inteligibil m-am exprimat pe acolo, da pentru mine are sens ce-am scris. Ramane de vazut daca si pentru altii are sens.

Am mai scapat de-un examen la scoala, si anume contabilitate, unde la cat am putut sa copiez (da, am copiat si sunt mandru de asta) ar trebui sa ma scot de-un 5-6 acolo ca mai mult nici nu e nevoie. Tot in ordinea asta de idei, mai am 2 examen, naspa rau si anume microeconomie si matemica la care nu stiu nimic. Sa zicem ca la micro mai pot toci ceva, da’ la mate nexam, ca sa io nu pricep prostiile alea care sunt scrise prin cursuri.

Fiind manat asa de-o curiozitate sa vad ce e cu blogurile prin .ro, din blog in comentarii si in alte bloguri, am mai gasit sneakysid si krynna.

Azi dimineata, traversand Bucurestiul pentru a ajunge la un client, am apucat sa ascult emisiunea carcotasilor despre demiterile lui Oprescu de la Municipal care inca nu se stie daca o sa mai fie demis sau nu de tembelul ala de ministru al Sanatatii, care nu mai are mult pana l-o convinge pe alalalt tembel de Tariceanu sa dea fro’ ordonanta de urgenta sa-l demita de tot pe Oprescu (care parerea mea e doar o cearta politica stupida). Ca tot vorbeam de guvern, producatorii interni de carne de pasare fac lobby sa se creasca taxele vamale la importurile de carne de pui ca sa se protejeze productia interna datorita faptului ca e gripa aviara si o mare parte din romani prefera carnea de import. Spre binele nostru ar fi sa nu se mareasca taxele alea, pentru ca eu nu vreau sa cumpar carne romaneasca si sa mor de gripa aviara ca sunt oarecum convins ca-i cam doare fix la basca pe producatorii nostri atata timp cat le merg vanzarile si le iese banu’.