param pam pam

Si uite asa se mai duse aproape o saptamana, si multe se mai intamplara. Si daca tot se intamplara, zisei io sa mai si scriu cate ceva pe aci pe blog, ca poate pana duminica mai imi vine iar de scris. In ordine oarecum cronologica ar fi cam asa:

aproape am scapat de nenoricita asta de raceala (adica inca un pic si n-o sa mai am nasul infundat)

cred ca incep sa ma inteleg cu instructorul de la scoala de soferi… nu se mai crizeaza asa des cu mine cand conduc :)) (nu ca as fi un viitor sofer care n-are habar, ci datorita faptului ca instinctul meu spune una, experienta lui spune alta, si nici unu din noi nu vrea sa cedeze, cu toate ca am asa o impresie ca el o sa fie primu’ care o sa cedeze)

urasc lucrurile care se strica fix dupa ora 17 cand te pregatesti si tu ca tot omu sa pleci de la servici si sa te duci sa-ti vezi treaba, si trebuie sa stai pana le repari. argh….

o surpriza mare ar fi faptul ca drag0sh si-a facut blog (nu credeam c-o sa ajunga fro’data sa-si faca asa ceva). o alta surpriza ar fi ca o sa apara bloghost.ro unde o sa poata lumea sa-si faca blog si o sa fie bazat pe WordPress. Un alt blog nou pe bloghost.ro e a lu bluecat care are niste posturi misto… sa vedem cu o sa evolueze in continuare.

In rest, am terminat sesiunea, scorul final pentru aceasta partida este de 5-3 pentru mine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.