Monthly Archives: March 2006

um…,

mai am putin si termin scoala de soferi (inca fro 3 sedinte). Mi s-a schimbat instructorul (cel dinainte probabil ca a cedat nervos). Nici cu asta nou nu mi-e rusine, am reusit sa ma cert cu el din prima sedinta. Partea interesanta e ca acu ne intelegem bine (bine, mai exista din cand in cand unele mici neintelegeri fata de ce zice el si ce fac eu efectiv, da asta e… nu tot timpul se poate numai cum zice instructorul).


Din categoria “Ce mai gasim pe disiplusplus” as putea mentiona ChestionareAuto-2005.iso, o aplicatie mica de Windows cu cele 30 de chestionare pentru cateogia B, plus unele pentru categoria C si D. E o aplicatie foarte utila pentru a invata pentru examenul de permis. Vine cu regulamentul auto (asa zisul decret), ordonanta de guvern din 2002 referitoare la circulatie, explicatia tuturor semnelor de circulatie. Cele 30 de teste grila au la sfarsit explicatii ca sa-ti explice ce anume ai gresit la un raspuns. Si conform acestui chestionar, tre sa mai invat una alta, intrucat scot aproape mereu cam 18 puncte (cel mai mult am scos 21). Wish me luck.


In alta ordine de idei, se pare ca oricat incerc sa ma feresc de programare, unele lucruri pur si simplu nu se pot rezolva altfel, si drept urmare am inceput sa reinvat iar Perl. Si daca stau bine sa ma gandesc, nu e un lucru chiar atat de rau.

hostel

Desi n-am o problema cu filmele horror, Hostel a reusit sa-mi intoarca stomacul pe dos rau de tot. Si in mare parte nu din cauza scenelor horror ci pur si simplu din cauza creativitatii scenaristilor si a regizorului… trebuie sa ai o minte tare bolnava sa gandesti asemenea scene. Singurul film cu care se compara Hostel la grozavia scenelor horror pana acum este “Ilsa, the Shewolf of the SS” (care se zice ca este bazat pe fapte reale). De altfel cica si Hostel ar fi “based on true events”. Scary. Very scary.

evaluations

Daca ala de mi-a trimis mailul n-a minitit, mai jos sunt evaluari primite de unii din angajatii unui anume guvern de pe pamantul asta. Enjoy!

Since my last report, this employee has reached rock-bottom and has started to dig.

I would not allow this employee to breed.

This employee is really not so much of a has-been, but more of a definite won’t be.

Works well when under constant supervision and cornered like a rat in a trap.

When she opens her mouth, it seems that it is only to change feet.

This young lady has delusions of adequacy.

He sets low personal standards and then consistently fails to achieve them.

This employee is depriving a village somewhere of an idiot.

This employee should go far, and the sooner he starts the better.

Got a full 6-pack, but lacks the plastic thingy to hold it all together.

A gross ignoramus………… 144 times worse than an ordinary ignoramus.

He doesn’t have ulcers, but he’s a carrier.

He’s been working with glue too much.

He would argue with a signpost.

He brings a lot of joy whenever he leaves the room.

When his IQ reaches 50, he should sell.

If you see two people talking and one looks bored, he’s the other one.

A photographic memory but with the lens cover glued on.

A prime candidate for natural de-selection.

Donated his brain to science before he was done using it.

Gates are down, the lights are flashing, but the train isn’t coming.

He’s got two brains cells, one is lost and the other is out looking for it.

If he were any more stupid, he’d have to be watered twice a week.

If you give him a penny for his thoughts, you’d get change.

If you stand close enough to him, you can hear the ocean.

It’s hard to believe he beat out 1,000,000 other sperm.

One neuron short of a synapse.

Some drink from the fountain of knowledge; he only gargled.

Takes him 2 hours to watch ’60-minutes’.

The wheel is turning, but the hamster is dead.

multa carne

pentru cretinopatul de ministru al sanatatii, nimeni altul decat Eugen Nicolaescu. De ce ? Pai sa vedem… pentru faptul ca acum imi trebuie reteta pentru a cumpara un amarat de Nurofen ? Oare ce rahat i-o fi dat prin cap cand a decretat ca-ti trebuie reteta pentru medicamente pentru raceala ?   Sau pentru dureti de cap ? Bine ca inca nu-ti trebuie reteta pentru prezervative, dar cine stie… cu maimuta aia pe post de ministru nu ma mira nimic. Totusi e bine ca inca nu trebuie sa facem cerere pentru a ne putea imbolnavi…

a… b… c…

Asa am lenevit weekend-ul asta incat pot spune ca-s obosit de atata stat degeaba, pe bune. N-am facut nimic altceva decat sa ma uit la filme si sa ma duc sa mananc din cand in cand si asta doar atunci cand chiar nu mai puteam de foame (mare lenea asta). Am vazut The Pink Panther, care e super dragut si a fost si tras bine chit ca pare ca e din sala. In ideea ca-mi plac filmele gen Memento, The Cube, Cube 2: Hypercube, Cube Zero, Requiem for a dream (care dupa parerea mea e unul din cele mai misto filme ever), m-am hotarat sa ma uit si la Revolver care m-a depasit prin ce-a vrut sa exprime. Adica din alelalte filme cred io ca am inteles cate ceva, da din asta nimic. Chiar nimic. Cre’ca tre sa iau in considerare ce zice lumea pe IMDB si sa-l mai vad de cateva ori… poate, poate. In schimb ma simt tare bine c-am ajuns la zi cu uitatul la Stargate SG-1, Stargate Atlantis si Battlestar Galactica. Partea trista e ca au ajuns toate la sfarsit de sezon si acum trebuie sa astept nustiucat pana apar episoade din sezoanele noi. Trist, chiar foarte trist.

dap

Si fuse si primu blogparty romanesc… lume multa, cunostinte putine (cel putin pentru mine), intalnit lume noua si probabil asa mai important e ca am vazut si eu cum arata in carne si oase unii oameni al caror blog il citesc. si tot aseara mi-am adus aminte ca primu blog pe care l-am citit fro’data a fost PerfectlyImperfect a lu Tina. si ca s-o citez, “I have a follower” si ca tag am ecusonul ei de aseaara. Si daca tot zic aci de oameni, ar trebui sa zic si de gorgeux ca-mi pare rau c-am crezut ca e barbat. am si 2 poze dupa “cartile de vizita”: perfectly imperfect cheezy cheeky.

decernarea premiilor a fost misto, mai putin discursul celor de la aglomerarispontane (care a fost boring si idiot in acelasi timp). de asemenea, ca o nota personala, ar mai fi trebuit pusa o categorie la concurs: blogul cu o singura idee tampa si fixa, si anume: muck cel mic goes online. in rest ce sa zic… astept urmatorul blogfest.