um…,

mai am putin si termin scoala de soferi (inca fro 3 sedinte). Mi s-a schimbat instructorul (cel dinainte probabil ca a cedat nervos). Nici cu asta nou nu mi-e rusine, am reusit sa ma cert cu el din prima sedinta. Partea interesanta e ca acu ne intelegem bine (bine, mai exista din cand in cand unele mici neintelegeri fata de ce zice el si ce fac eu efectiv, da asta e… nu tot timpul se poate numai cum zice instructorul).


Din categoria “Ce mai gasim pe disiplusplus” as putea mentiona ChestionareAuto-2005.iso, o aplicatie mica de Windows cu cele 30 de chestionare pentru cateogia B, plus unele pentru categoria C si D. E o aplicatie foarte utila pentru a invata pentru examenul de permis. Vine cu regulamentul auto (asa zisul decret), ordonanta de guvern din 2002 referitoare la circulatie, explicatia tuturor semnelor de circulatie. Cele 30 de teste grila au la sfarsit explicatii ca sa-ti explice ce anume ai gresit la un raspuns. Si conform acestui chestionar, tre sa mai invat una alta, intrucat scot aproape mereu cam 18 puncte (cel mai mult am scos 21). Wish me luck.


In alta ordine de idei, se pare ca oricat incerc sa ma feresc de programare, unele lucruri pur si simplu nu se pot rezolva altfel, si drept urmare am inceput sa reinvat iar Perl. Si daca stau bine sa ma gandesc, nu e un lucru chiar atat de rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.