Monthly Archives: March 2007

tag-uri, tag-uri

Cum ziceam mai devreme, chiar m-a bătut gândul și chiar am pus un plugin de tag-uri. El se cheamă Simple Tagging si e foarte usor de folosit, doar niste mici modificări pe ici pe colo prin tema de wordpress si gata :) Acum nu mai am categorii și am doar tag-uri pe blog. Rămâne de văzut doar cum o să arate blogul în viitor după ce tot o să adaug tag-uri, și aici mă refer la tag cloud-ul de pe sidebar.

upgrade

O perioadă nu prea am avut timp să mă ocup de updatat wordpress-ul de pe blog, da’ azi prin nu știu ce minune am avut și timp și chef să-l aduc si pe el în rândul lumii la versiunea 2.1.2 (că aia veche tot avea bug-uri). Și dacă tot am fost așa cu chef de upgrade, am updatat și wiki-ul la ultima versiune, și anume 1.9.3. Tot de azi, oricine vizitează www.imacandi.net va fi redirectat către www.imacandi.net/sin, o modalitate zic eu mai ușoară prin care să găsească lumea mai usor site-ul ăsta. Că tot sunt la capitolul idei, cre’că e cazul să pun și eu categorii sau tag-uri pe blog, că tot am ajuns la ~ 160 de posturi.

senzatii si sentimente

Sâmbătă seara vorbeam cu cineva despre senzațiile de la datul pe serpentinele de la Cheia. Și din discuție în discuție am tot încercat să descriu cumva senzațiile respective și spre surprinderea mea, n-am găsit nici o modalitate de a transmite ceea ce-am simțit eu atunci când scăpam dintr-o schemă periculoasă, nu știu cum să zic, da’ au fost câteva momente demne de motto-ul din Saw “Live or die. Make your choice”, bine, care în cuvintele copilotului de atunci s-au tradus în “Kamikazeeee…. o să murim”. Pur și simplu sunt senzații și sentimente care nu pot fi descrise, ci doar trăite, și e trist… pentru că mi-e destul de greu să conving oamenii ce sentiment, ce trăire ai atunci când chiar simti ca trăiești, că scapi cu viață dintr-o chestie… în ideea c-ar fi bine să încerce și ei niste figuri din astea :) Până acum am doar un singur voluntar, da’ sper să găsesc mai mulți, poate mai facem un trenulț pe serpentine vreodată.

ploaia, bucurestiul si masinile

Dacă supraviețuiești în trafic în București atunci când plouă, sigur o să te descurci oriunde în trafic. E incredibil cum se futizează circulația în orașul minunat atunci când da prima picătură de ploaie. E incredibil cum pe ploaie e mai eficient sa mergi pe jos decât cu mașina… ajungi mult mai repede la destinație. A, și ca să fie treaba treabă, în intersectiile aglomerate semafoarele trebuie să fie pe intermitent… pentru fluidizarea circulației. Bineînțeles.

bancomate

De ce oare unele banci au setate bancomatele in asa fel incat dupa ce fac o retragere de bani imi da cardul inapoi si nu ma mai lasa sa fac si alte tranzactii ? De ce cred ei ca eu ca utilizator de card vreau sa fac o singura tranzactie o data si daca mai vreau alta trebuie sa bag iar cardul, PIN-ul etc ? O fi asta un nou mod al bancilor de a-si enerva la culme clientii ?

adrenaline affect

După experiența mea cu datul pe serpentine, vreo 2 zile jumătate am tot țopăit de atâta adrenalină (efectiv țopăiam) cât s-o fi generat în corp. Pur și simplu aveam energie, noapte, dimineață (când de obicei sunt cheaun de somn) eram plin de energie… dar s-a dus… prea repede, mult prea repede… și din păcate nu mă pot duce la fiecare două zile pe serpentinele de la Cheia să-mi încarc bateriile cu adrenalină :(