bancomate

De ce oare unele banci au setate bancomatele in asa fel incat dupa ce fac o retragere de bani imi da cardul inapoi si nu ma mai lasa sa fac si alte tranzactii ? De ce cred ei ca eu ca utilizator de card vreau sa fac o singura tranzactie o data si daca mai vreau alta trebuie sa bag iar cardul, PIN-ul etc ? O fi asta un nou mod al bancilor de a-si enerva la culme clientii ?

3 thoughts on “bancomate

  1. Partea cu scuipatul , ca sa nu-l uiti.
    Chiar daca nu l-ar da afara automat ar trebui sa-ti ceara pinul inca o data la fiecare tranzactie. Altfel n-ar avea nici o logica limita maxima pentru o retragere. (uiti cardu , vine altu si trage suma maxima , da nu mai poate inca o data pentru ca nu are pinul).
    Adica pentru ca oamenii sunt uituci / prosti.

  2. ideea e ca eu nici un bancomat n-are optiune de ce fel de bancnote vrei, si atunci eu scot din 40 in 40 RON pentru ca altfel imi da o hartii de 50ron si pentru un suc sau o chestie minora mi se pare aiurea sa folosesc bancnote de 50 RON sau 100 RON.

  3. asta se intampla cand din client ajungi consumator.
    Toti sunt interesati sa-ti ofere baza (ex: sa tragi bani de al atm) dar nici unul sa-ti ofere comoditate atunci cand faci asta.
    La fel , toate magazine IT vad placi de baza si procesoare , cand vrei o pasta termica sau un cablu Y de alimentare “n-avem!”.
    Contractele intre firme si clienti sunt formulare , nu ai loc de negociere daca nu reprezinti o frima la randul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.