Monthly Archives: May 2007

hostel II

Tarantino a scos sequel la Hostel, numit simplu Hostel II. Aceeasi tema ca si primul, doar ca in asta sunt rapite fomei si nu barbati, tot la fel de brutal si de nasol sunt omorati. Ce face toti banii la filmul asta e finalul. Complet neastepat si uber cool. Recomandat pentru horror hardcore fan.

volga

Cine e suficient de drăguț să-mi doneze și mie o mașină Volga ? C’aș vrea s-o testez puțin pe nesimțiții din București care îți taie fața mârlănește mizând pe faptul că n-o să-i lovești întrucâ îți pasă de mașina ta.

din ciclul "francezii e idioti"

Aseară în Auchan, benzile rulante care dadeau spre parcarea subterană erau oprite. Și o grămadă de oameni la ambele capete, cu cărucioare în mână se gândeau cum să ajungă în magazin sau în parcare întrucât trebuie sa fii destul de puternic să împingi un cărucior pe banda rulantă.

fiiiilme

Aseară am apucat să văd și eu Shrek 3… pretty funny, glume noi (cel puțin eu m-am stricat de râs la unele), fețe noi etc. Ce nu mi-a plăcut foarte tare a fost povestea, adică puteau să-l facă puțin mai tăntălau pe Artie si cre’că ieșea și mai funny… prelegerile lui chiar nu-și aveau rostul în film… da acu ce să facem… il luam așa cum e.

Ce vroiam să zic de fapt, trecând peste faptul că am văzut Shrek, e că în iulie o să fie premiera la Transformers, și din ce-am văzut în trailere… o să fie super mega demenetial. Dacă tot am fost fan Transformers e musai să văd și filmul. Alt trailer mișto a fost cel de la Stardust care o caombinație de fantasy/quest/adventure care pare foarte reușită. Abia aștept :)

adelin muisor

adelin petrisor dupa ce si-a tras blog s-a apucat sa-si dea cu parerea despre una si alta.

In viziunea presedintelui Basescu, colega mea, Andreea Pana este o “tiganca imputita”!

Da, asa e. Ce ba coaie, te deranjeaza adevarul cand ti-l spune lumea verde in fata ? M-am uitat si eu la poza colegei lu muisor si personal mi se pare cam prea bruneta sa fie romanca, asa ca… e foarte posibil sa fie tiganca. Nu vad de ce tineti sa aratati ca toti sunteti lacheii lu dan voiculescu. si bine ii zicea becali: ma pis pe dan voiculescu.

StarCraft II

Nu-mi vine să cred… o să iasă StarCraft II. După atâția ani, în sfârșit iese sequel la aproape cel mai tare RTS ever. Unfuckingbelieveable, o sa trosnească torrentele la vreo zi două după lansare. Am aflat asta de la Ana. Da, tot încă nu-mi vine să cred… și mă gândesc cu groază că după ce iese… o să fiu turbat de somn la scârbici :(( :((

d'ale votarii

90 de deţinuţi de la Penitenciarul de maximă siguranţă Aiud și-au exercitat dreptul la vot în această dimineţă semnând declaraţii pe propria răspundere că nu au votat la o altă secţie.” (citit pe adevarulonline.ro) Sunt curios unde altundeva ar mai fi votat dacă tot sunt deținuți.