adelin muisor

adelin petrisor dupa ce si-a tras blog s-a apucat sa-si dea cu parerea despre una si alta.

In viziunea presedintelui Basescu, colega mea, Andreea Pana este o “tiganca imputita”!

Da, asa e. Ce ba coaie, te deranjeaza adevarul cand ti-l spune lumea verde in fata ? M-am uitat si eu la poza colegei lu muisor si personal mi se pare cam prea bruneta sa fie romanca, asa ca… e foarte posibil sa fie tiganca. Nu vad de ce tineti sa aratati ca toti sunteti lacheii lu dan voiculescu. si bine ii zicea becali: ma pis pe dan voiculescu.

10 thoughts on “adelin muisor

 1. Esti penibil . Faptul ca nu te deranjeaza catusi de putin …

  La o adica la ce se poate astepta de le cineva care voteaza cu Basescu.

  Penibil

 2. cred ca ai cam mult tupeu. ma indoiesc ca ai tu macar o zecime din cultura si inteligenta lui adelin asa ca nu esti tu persoana in masura sa il critice. ar fi bine sa iti ceri scuze…

 3. sirroco: nu ma deranjeaza deloc. am dreptul sa zic ce vreau pe blogul meu. nu-ti place, nu citi. iar fata de lacheii comunistilor precum voiculescu chiar n-am nici un fel de respect.

  anonim: ce pretentii de cultura poa sa aiba un om care e in stare sa laude mercenarii romani din irak si afghanistan ca poate, poate ii da si lui voiculescu un ban in plus la salariu.

 4. eu cred ca merita pleznita acolo de fata cu toata lumea sa fie un exemplu si pentru alti ziaristi care sunt mai insistenti ca mustele la rahat.

  nu cre’ca scrie undeva ca presa are voie sa hartuiasca un presedinte si cand e la cumparaturi impreuna cu familia.

 5. ana: e stiut faptul ca dan voiculescu nu-l place de nici o culoare pe basescu. din cauza asta nu este exclus ca fomeia aia sa fi fost pusa intentionat sa-l enerveze la culme pe basescu sa vada cum reactioneaza si poate scapa porumbelul.

  nu neg ca nici unu nu e sfant, da parca se exagereaza mult prea mult reactia lui basescu.

 6. Omule, eşti penibil. În loc să foloseşti argumente bune, te-ai apucat să arunci cu rahat şi vorbe demne de-un om ce are multă materie cenuşie… lipsă. Vai de capul tău, sincer.

 7. vai, multumesc de aprecieri. dupa cum probabil stii si tu, nu ma poate impiedica nimeni sa-mi expun parerile mele proprii si personale pe blog.

  argumente… nu cred ca mai e nevoie sa dau dupa ce am vazut intrebarile inteligente ale ziarizdei ‘cam multe cumparaturi, domnule presedinte’…

 8. anonim:cultura si inteligenta lui adelin…
  sunt spiciles…dar despre rafinamentul lui jiji nu zici nimic?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.