Monthly Archives: November 2008

leonardo da vinci expo

La teatrul de opereta Ion Dacian se tine o expozitie cu lucrarile cele mai cunoscute ale lui Leonardo da Vinci, refacute dupa schitele initiale. Azi am ajuns si noi sa ne mai cultivam un pic.

Mie personal imi plac aproape toate jucariile create de da Vinci. La fel cum imi plac si filmele gen Hudson Hawk sau quest-urile bazate pe tot felul de masinarii care de care mai ciudatele.

Si cum de la o expozitie e frumos sa vii cu poze, here goes:

no images were found

shopping

La patinoarul Flamoropol (prima statie de tramvai de la muncii spre Diham) s-a deschis expozitia cu vanzare de chestii de iarna: haine, manusi, incaltaminte etc. La standuri sunt direct producatorii si preturile sunt super accesibile.

Io personal mi-am luat manusi de piele la 30RON, geaca de piele la 360RON, bocanci imblaniti de iarna la 140RON.

Pentru cine e curios, mai e si maine; program 10-19.

ambulante si girofare

Mai acu ceva vreme eram prin Drumul Taberei si cum ma pusesem io asa primul in fata la semafor, vine un gigi c’o salvare din aia privata (BGS) si da flash-uri in disperare sa ma dau la o parte ca el se grabea. Bai si insistent al dracu ca nu-i dau lui voie sa treaca pe rosu. Se face verde, plec, ma depaseste prin dreapta si s-a dus grabit dracu stie unde. Ca in misiune nu parea sa fie ca n’avea sirena pornita.

Aseara am aflat ca orice gigi cu cacat de girofar si sirena poa’ sa te faca in trafic c’asa vrea muschiul lui. Acu io stau si ma gandesc cam cat o fi amenda daca te pisi p’un d’asta cu girofar daca ai impresia ca merge cu el doar ca sa evite aglomeratia, nu ca s-ar intampla ceva grav daca ar sta si el ca ailalti fraieri fara girofar in trafic.

pozitii

De dimineata rasfoind asa blogurile, am dat peste un link de la Pitici Gratis cu o lista de pozitii de futai tembele.

Roaba galopantă: În timp ce i-o tragi capră (ştii cum e capră, sper, doar nu eşti idiot, nu?), o apuci de coapse sănătos. Exact în acelaşi timp i-o înfigi în cur până la rădăcină şi îi ridici picioarele în aer. Confuzată şi luată prin surprindere, va începe să pedaleze din mâini, ca să îşi scoată mătărânga din bostan, răcnind cât o ţin plămânii. Tu o ţii în continuare sănătos de craci, să nu îi pună în pământ şi o menţii adânc înfiptă, alergând după ea. E lejer, nu scapă că tu dai din picioare şi ea din mâini.

De ce e excitantă: Habar n-am. Da’ e hazlie
Unde se poate practica: Şi în casă, da’ cel mai bine pe un loc întins, să aibă unde să pedaleze. Pajişte, sală de sport, ce vrea muşchii tăi
Câte calorii se ard: Oho. Căcălau. Mai ales ea. Se ard 100 numa de la cât o să i se bulbuce ochii.

De fiecare data cand o citesc ma iasa asa rasul de e pericol. Si io cam rad, nu ma joc :))