rezumat

Ca tot ziceam ca am mai avut o tentativa de blog pe la Yahoo! 360, si cum mi-e lene s-o import, o sa-i fac un mic rezumat dupa cum urmeaza:


13 septembrie 2005: am sters fro 2GB de mailbox d’al unui fost coleg si a trebuit sa-i recuperez (iar sculele lu’ MS nu mi-au fost de nici un ajutor).

17 septembrie 2005: am mai reiterat o data ca urasc ISS, pentru ca au cel putin un produs care functioneaza doar teoretic, si e foarte misto cand trebuie sa faci demo la client cu el si clientul vrea sa-l vada … mergand.

25 septembrie 2005: am tinut primu meu curs de Windows (eu fiind in mod normal trainer de Linux). Si pentru ca acolo s-a gasit unu sa ma contrazica aiurea, cursul s-a transformat intr-unul comparativ: Windows – Linux (cu accente pe ce poti face in Linux si nu in Windows si vice-versa). Sa nu mai zic ca la laboratoarea mi-a dat cu virgula (au crapat varii chestii pe acolo). Da overall a fost bine; am avut scor maxim la evaluarea pentru instructor.

30 septembrie 2005: i-am injurat in draci pe aia de la Allied Telesyn pentru ca au echipamente cu softu de management pentru ele scris de retarzi.

4 octombrie 2005: am fost la Paint Ball. am fost misto, m-am intors doar cu cateva vanatai mici. Altii n-au fost chiar atat de norocosi. Pe 3 octombrie am fost la prima mea zi de facultate (je e boboc acu), a fost misto asa ca am continuat sa ma duc la scoala.

15 octombrie 2005: party in firma (misto de altfel) de unde eu am facut cunostinta cu niste farfurii cu tort direct in fata.

26 octombrie 2005: m-am dus si io la primu seminar. si de bine ce m-am dus am organizat chiul general si am fost prin Tineretului cu colegii (ca tot e la 500m de scoala). A fost misto, am zis s-o mai fac de cateva ori.

24 noiembrie: Mi-am publicat testu de personalitate de pe BrainBench, si cand ma prind cum fac sa-l formatez calumea o sa-l postez si aici.

6 decembrie 2005: A good friend will come bail you out of jail… but a true friend will be sitting next to you saying: “Damn… We fucked up”

19 decembrie 2005: Am redescoprit WayBack Machine, am facut niste cautari, am inteles io efectele unor lucruri pe care le-am facut mai acu ceva ani, si-am zis ca nu mai fac la fel.

20 decembrie 2005: Facut referate pentru scoala (e incredibil de greu sa gasesti o sursa decenta de referate in limba romana pe net), tradus din engleza in romana chestii matematica de mi se balbaia tastatura cand le scriam.

21 decembrie 2005: In sfarsit mi-am luat si io telefon nou (Nokia 6610i). 3310 pe care-l aveam nu mai era la moda, nu ca 6610 o mai fi, dar e totusi ceva mai nou. Cu fro doua-trei zile inainte mi-am luat si MP3 Player (Transcend T.sonic 620) sa am ce asculta pe drum spre servici sau alte destinatii, ca m-am cam plictisit sa aud ce vorbesc altii.

29 decembrie 2005: Facut bagajul si plecat catre Apuseni de Revelion. Revelionu’ misto, cu o exceptie notabila (pe care nu o s-o mentionez acu).


Cam asta e rezumatu la blogu’ de pe Yahoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.