a venit si sesiunea

si a inceput mai promitator ca nicioadata, cu toate ca sfarsitul poate fi tragic.

Dat examen la franceza, facut aproape tot (cel putin fro 90%) si ar trebui sa trec chiar daca la seminar bate vantu (ca la cat imi place mie franceza…). Semestrul viitor cica o sa dam pe numere si daca e asa am supt-o grupa mare.

Dat si la Engleza (care nu stiu din ce motive am fost trecuti la grupa de incepatori) un examen banal, cum ar fi: sa facem propozitii cu cuvinte date, sa traducem un text de 5 randuri si alte chestii din astea minore (sa nu mai zic ca avem o profa cool, in sensul ca nu e crizata ca aia de franceza si nici nu crede ca fara engleza nu se poate).

Dat examen la istoria economiei la care n-am scris decat 2 pagini si cu 5(cinci) in seminar e foarte discutabil daca-l iau sau nu; da macar acolo un 5 mi-o da si mie ca nu-i scade rangu (sa nu mai zic ca fac seminar cu o crizata de asistenta).

Dat la informatica examen grila si “semi-grila” si am observat ca informatica de la scoala e diferita fata de aia din alte parti, si ar fi super-tare sa iau nota mica la asta… cre’ca m-as strica de ras. Asta a fost primu meu examen unde fiecare student a avut subiecte individuale, probabil a facut gigelul ala de prof cumunist 2 luni pregatiri pentru atatea subiecte.

In alta ordinde de idei: mi-am tras si io wiki . mai am sa vad cate lucruri o sa pot scrie pe el in viitorul apropiat.

Acu astept sa-mi vina somnul cel dulce si binevenit pentru o saptamana asa incarcata.

PS: Care e rezultatul unei functii relationale in Excel ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.