una, alta

BNR suge. Grupa mare. Isarescu a ajuns la concluzia ca nu e bine sa se mai dea produse pe credit doar cu buletinul (ca cica ajuta la cresterea deficitului tarii) si vrea sa aduca sub regulile BNR si firmulitele care dau credit cu buletinul. Nu stiu cum dracu de numai la noi iti da Guvernu’ in cap cand faci o afacere care prinde la public. Oare o spera ca altfel s-or cumpara produsele facute in Romania in locul celor de import ? Oare nu i-o fi trecut prin cap ca motivul pentru care lumea nu cumpara produse romanesti e faptul ca’s proaste ?


Studiind Wikipedia si discutand si cu niste oameni pe Yahoo! Messenger, am descoprit ca sunt nascut in anul Cainelui. Dupa luna in care sunt nascut, “inner animal” ar fi Capra, dupa ora in care sunt nascut, “secretive animal” ar fi Dragon, iar elementul care ar trebui sa ma reprezinte ar fi Metalul. Acu mai am sa verific o data sa vad daca e bine ce-am calculat io acolo (ca zodiacul chinezesc are numai 8640 de combinatii posibile) si e oarecum posibil sa fi gresit pe undeva.


Am pus primu post in Wiki; mai bine zis l-am copiat din alt Wiki unde-l pusesem prima data. Daca am timp o sa mai pun altu saptamana asta, unu pe care chiar vreau sa-l pun, sa vad daca-mi iese si mie un un HowTo asa cum trebuie (deh, imi exersez si eu talentul de scriitor).


Tot uitandu-ma din blog in blog am gasit unul misto, si anume: “motive de fericire” pe weblog.ro al unei programatoare pe nume Cristina (asta am dedus io citind primele 2 pagini din blog).


Si ca sa nu uit, ca uitai de 2-3 ori pana acu, desi anu asta am zis ca o sa incerc pe cat posibil sa nu mai fiu geek, nu m-am putut abtine. Si drept urmare am stat cam fro 2 ore sa sap prin WordPress si prin tema pe care o folosesc acum sa fac blogu sa fie XHTML 1.1 compliant. Mai am sa sap putin si la CSS care desi se valideaza corect, da niste warning-uri pe ici pe colo si parca imi stau pe creier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.