a innebunit lupul – fumatul

Cica prin Europa fumatorii sunt prigoniti de toti distrusii de nefurmatori ca vezi doamne ii afuma si le dauneaza la oo. Cica si in Romania s-au apucat astia de la OPC sa caute barurile daca au locuri si pentru nefumatori, ca parca dracu ii pune sa se duca intr-un bar unde se fumeaza. Cre’ca o sa apara din ce in ce mai multe cluburi private unde sa nu mai comenteze toti muistii ca “e fum si nu se poate sta” sau mai stiu io ce scuze penibile.

Io personal nu mai fumez de vreo 2 saptamani da nici n-am nimic cu aia care fumeaza si nici nu ma plang ca e fum in carciuma. E alegere mea sa ma duc la carciuma, nu ma obliga nimeni si drept urmare n-am de ce ma plange. In ritmul asta o sa ajungem ca pe vremea inchizitiei sa fumam la 5m sub pamant sa nu se simta nimic la suprafata sa nu ne arda toti avortonii nefumatori pe rug.

Ma lamureste si pe mine cineva de unde atata discrimare impotriva fumatorilor ?

Later edit: am si cunostinte/prieteni nefumatori dar care nu se crizeaza cand fumeaza altii pe langa ei. Cum se face ca la putere ajung numai avortoni crizati de fumat nu stiu.

One thought on “a innebunit lupul – fumatul

  1. Ti se pare anormala toata situatia pentru ca ai fost fumator.
    Da si eu vrea sa pot merge intr-un bar si sa nu ma deranjeze fumul, la fel cum nu vreau de ex sa ma deranjeze cel de la masa de alaturi.
    Majoritatea prietenilor mei fumeaza si asta e trebuie sa le accept obiceiul, si de cele mai multe ori nu ma deranjeaza.

    Acum spune-mi de cate ori ai vazut pe cineva cerand unui fumator sa stinga tigara si acesta s-a conformat fara sa faca putina galagie.
    Trebuie sa fie totusi un respect si pentru cel de langa tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.