ATI suge oua stricate

Ratatii de la ATI s-au gandit ei ca poate ar fi bine sa pot sa-mi schimb setarile placii grafice de pe laptop orice as face ca de ex: ma dau cu Windows Explorer browsand dupa fisiere… ce-ar fi daca as vrea sa-mi schimb rezolutia ? nimi mai usor, doar un click dreapta si m-am rezolvat. Poate n-am nimic de facut si mai uit la desktop, si cine stie… poate vreau sa-mi schimb rezolutia sau mai stiu io ce setare. Nimic mai usor, un simplu click dreapta si rezolv problema.
ati sucks raw eggs 1 ati sucks war eggs 2
A doua mare problema cu ei e ca muii nu ofera drivere chiar asa usor cum te-ai astepta: sa te duci la ei pe site, iti alegi placa video din lista, downloadezi driverul dai install si gata, te-ai facut cu driver mai nou. Poate murea useru de atata usurinta si s-au gandit ei ca pentru astia care si-au luat laptopuri de la alti inteligenti care le vand doar cu ATI in Europa (printre care si Lenovo ThinkPad) sa nu aiba drivere. Ca vezi doamne s-a basit vendorul pe placa video de 2 lei de la ATI si poate nu mai e compatibila cu driverele lor si imi zic foarte frumos: muckles, vezi la vendor; si cum mai nou vendoru e chinez… mai rar drivere de la ei (ca fapt divers am facut 3 update-uri de BIOS pana acu la un laptop scos pe piata de 4 luni).

Inca nu pricep la ce dracu nu pot sa-mi cumpar laptop ThinkPad cu placa video de la nVidia. Macar aia iti dau drivere fara probleme si nici nu pot tot felu de rahaturi prin meniurile de la Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.