Isus and stuff like that

In ultima vreme tot sar de cur toti popii din lume (aia asa zisi crestini) ca vai doamne ce necredinciosi sunt astia de cred ce scrie in “Codul lui Davinci” si aia care s-au dus la film ca n-au avut rabdare sa citeasca cartea. Noroc ca s-a inventat libertatea de exprimare si uite asa omul de rand a avut si el ocazia sa afle o alta parere despre crestinism decat ce zice biblia scrisa dupa bunul plac al unuia si al altuia de-alungul timpului. Nici bine nu incepu 2007, ca hop, aparu’ un nou documentar referitor la religia crestina, acum cu o tema si mai interesanta: momrantul lui Isus, al Mariei Magdalena si al copilului lor. Vai, erezie, cum vor toti nemernicii astia de popi sa ne faca sa credem. Acu, stand stramb si judecand drept, ma gandesc la urmatorul scenariu:

– te cheama Isus si tactu’ e un zeu
– ai puteri speciale printre care poti sa faci vin din apa
– poti sa mergi pe apa si sa faci alte giumbuslucuri

Pai dupa ce ajungi adolescent, nu-ti vine si tie sa dai o buca, ca dracu, daca nici tu n’oi avea dreptu… iti mai vine sa dai un chef ca bautura e din partea casei (bagi mana in fantana si te-ai scos) … te faci manga si bagi mana in rau si gata, toata lumea bea vin pe moka cat tine raul :)

Acu nu stiu de ce sunt unii de nu vor sa accepte ca poate omul ala pana cand l-au prins romanii a avut si el o viata, o nevasta… ca doar n-o fi umblat de tampit prin lume fara nici un cusur timp de 30 si ceva de ani cat zic astia c-ar fi trait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.