tunning days

Am fost și je la Tunning Days la fostul Metro Otopeni, da’ în afară de mașini cu sisteme audio care de care ma jmechere nu era mare lucru. Adică nu știu la ce să ar fi trebuit să mă aștept, poate la niște demo-uri de îndemânare în parcarea din fața magazinului, nu stiu… ceva, orice altceva decât mașini cu boxe cât mai mari în ele. Bun, mașini mai diferite nu prea, măcar animatoare… și alea in număr restrâns (alea bune, evident). Și vorbind de animatoare, se pare că burțile le-au ajuns și pe ele… ca erau unele în chestii strâmte pe ele… și așa odioase le erau burțile… câh.

Ce-a fost mai inedit așa: un Matiz cu ușile modificate de ieșeau mișto în exterior, un Tico și mai tunat care apropos, era de vanzare.

Pe partea de motoare făcute mișto am văzut: Mercedes AMG biturbo, vreo câteva Seria 3 turbo si biturbo, un Cayenne cu garda la sol lăsată jos jos de tot (ziceai ca e masina de oraș putin mai măricică), BMW audio concept car (da probabil bun doar pentru expoziții, că la cum arăta, nu cred că era omologat de RAR).

În rest… the usual, dus la întalnirea vwforum, reactivat senzorul de centura de siguranță (că mă tot seca ideea că poate afectează cumva și functionarea airbag-urilor in caz de ceva), încolonat frumos spre tunning days, dat talpă prin oraș, că vorba aia… e păcat să rupem coloana, pierdut coleg de coloană pe drum (dreapta nu e stânga, și nici viceversa)… fun, fun, fun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.