adunate

Noaptea pe la 3-4 se văd mai bine stelele dacă ești la munte :) La dus am mers hotărât, cu slalom-uri mișto pe serpentine, la intors am mers regulamentar. Aveam de ales între a mă întrece cu Costin sau a avea interiorul mașinii borât din cauza faptului că pasagerei mele i s-a făcut rău pe drum spre munte :(( Cred că am făcut alegerea potrivită cu mersul regulamentar.

Azi la întâlnirea vwforum am aflat ce e cu mașina: pierde ulei pe la valva de EGR și de asemenea mai pierde puțin și pe la pompa în tandem. Se pare că trebuie să mă duc în vizită la PBN să fac o programare la service sa schimbe EGR-ul și sa rezolve problema și cu pompa. Noroc că e în garanție și n-ar trebui să mă coste nimic în afară de dracii pe care probabil o să mi-i facă ăia de la service.

2 thoughts on “adunate

  1. Lasa ca te pot face si alta data, nu-i problema :)
    Sa stii ca experienta pe care-am avut la PBN la service a fost placuta, fara nici o problema. Singura chestie e ca o sa stai o zi, doua fara masina.

  2. very funny :)

    in alta ordine de idei, eu am avut experiente placute cu executia lucrarilor, dar proaste cu consilierii de service care sunt adevarati maestri in a te scoate din sarite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.