teoctist

Maretul demolator de biserici si turnator de vaza la securitate s-a dus pulii de suflet. Poate ne scrie si noua din “rai” sa ne zica cam cat de cald e pe acolo :)) Ca sa fie treaba treaba, cenzuristul sef, adica Rasvan Popescu (care-l se pare ca vrea sa-l inlocuiasca cu succes pe muiul ala de Ralu Filip), a ajuns la urmatoarea concluzie:

“Vreau sa recomand posturilor de radio si de televiziune ca in momentele de grea pierdere pentru poporul roman, in urma decesului Patriarhului Teoctist, sa respecte ziua de doliu national si sa evite in ziua inmormantarii emisiunile de divertisment”

Care grea pierdere ? De ce dracu isi permite rhatatul ala cu ochi, devenit peste noapte sef la cenzura, sa vorbeasca in numele meu ? Mie mi se rupe c’a murit teoctist si nici nu sunt trist din cauza asta. Poate unii chiar vor sa aiba divertisment, ca doar e vineri seara, nu sa se uite la stiri basite cu teoctist in sus si teoctist in jos.

Jos cenzura!

2 thoughts on “teoctist

  1. si se presupunea ca exista separatie a statului si bisericii… asta pina cind ajung politicienii sa se intreaca la tv in a arata cit de buni crstini sitn ei si ce bine ar fi sa ii votam.

  2. in speranta ca poate, poate mai prind si ei ceva voturi la alegeri… asa o scarba mi se face cand vad lucrurile astea…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.