cu dedicatie

…pentru toate vitele care traverseaza strada de parca sunt la ma-sa pe tarla: cat de curand o sa calc pe vre-un cascat sau cascata de merge alene pe mijlocul strazii; in special pentru vita de’si cara geamantanul azi dupamasa pe strada si mai mergea si in scarba crezand ca n-o sa-i calc geamantanul. Acelasi lucru e valabil si pentru toate tutele de traverseaza cu copii mici pentru unde nu trebuie: vitelor, o sa plangeti ca proastele dupa aia toata viata ca v’a calcat unu copilu ca’l invatati de la 2 ani sa fuga pe mijlocul strazii.

6 thoughts on “cu dedicatie

  1. Patit acum 2 zile. Un idiot isi lasa fetitza de 3 ani pe scaunul din dreapta soferului. Masina era parcata. Fetita deschide usa tocmai cand treceam pe acolo. Mi-a indoit/zgariat masina in doua locuri.

    Fetita n-a patit nimic, dar putea sa fie lovita tare sau… sa moara. Iar idiotul de taica-so, si-a continuat drumul spre un magazin sa-si cumpere cine-stie-ce, ca si cum nu s-a intamplat nimic! WTF???

  2. am trecut milimetric pe langa… poate se speria vita… da tot fara folos ca n’a schitat nici un gest. si’n plus, tu stii ce mult stai la politie pentru un rahat din asta ?

  3. Partea proasta e ca multi dobitoci nu stiu ca legea ii penalizeaza acum pe ei ca se plimba pe strada ca-n batatura lor

    PS: 6 + 0 ? =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.