discutii cu suportul tehnic

Intrucat job-ul meu presupune sa ma ocup si cu produse care nu stiu cum functioneaza ele exact in interior (stiu doar ce intra si ce-ar trebui sa iasa), din cand in cand ma vad nevoit sa apelez la suportul tehnic de la compania de le face atunci cand aceste produse nu functioneaza ele chiar ca’n reclama. Si uite asa ajungem la oful meu: si in afara suportul tehnic suge ceva de speriat.

Creez caz la o anume firma si ma plang si eu acolo cum ca pe versiunea X buildul YWQZ nu-mi merge jucaria si ca dupa cum scrie in knowledgebase-ul lor, tre sa-mi dea un HotFix sa-mi rezolve problema. Dupa o zi ma baga si pe mine unu in seama, imi da HotFix-ul, io voios bucurie mare, ma duc cu el in dinti la client sa rezolvam problema.

La client surpriza: “The package was checked and found not suitable for installation !” Ma impachetez frumos cum am venit, zic ‘Ooops’ si plec.

Raspund frumos la suport si le zic ca mi-au dat hotfix-ul gresit. In inteligenta lor nemarginita ma intreaba care e versiunea si build-ul cu problema!!!!

Unfuckingbelievable.

One thought on “discutii cu suportul tehnic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.