spooky shit

De ceva vreme incoa am o mare problema: nu mai pot folosi uTorrent in acelasi timp cu Firefox, de fapt invers da rezultatul e acelasi: nu mai pot downloada torrente, sau daca cumva merge jucaria asta, nu mai pot face browsing pe net. M-am gandit la diverse posibilitati da nici una nu e valida. Am ajuns chiar sa ma pun cu WireShark sa vad ce dracu’ se intampla si am ramas surprins: cat timp e uTorrent pornit si pornesc ori Internet Explorer ori FireFox (99% din cazuri e FF), cand scriu in bara de adrese: www.site.tld, nu pleaca absolut nici un pachet catre site-ul respectiv… ci abia dupa 1-3 minute, ca si cum ceva l-ar tine in loc, sau parca pur si simplu browserul nu are chef sa incarce vre-un site. In schimb daca opresc uTorrent si restartez FireFox… totul merge bine mersi.

Mai am putin si cedez nervos la faza asta din motiv de: n-am nici cea mai mica idee de unde sa apuc problema.

In alta ordine de idei: saptamana asta aflu si eu c’a iesit SP2 de windows 2003. Azi, fiind sambata, si oarecum torpilat de-o bere de grau nefiltrata de la un restaurant nemtesc de pe strada Stockholm m-am gandit ca ce idee buna ar fi sa upgradez si serverele corporatiei la SP2. Bun, ma leg pe primu, dau sa updatez… cucu, no updates available. Ma zbate neuronu ramas nelovit sa vad ce SP e instalat: minune, SP2 e deja instalat… problema acu fiind ca n-am nici cea mai mica idee cand am facut asta. Si ca sa fie treaba treaba, e pus SP2 pe toate serverele. N-am decat sa zic ca ori sunt somnambul cand vine vorba de chestii legate de servici ori incep sa uit la modul cel mai nasol.

Sunt curios ce alte chestii am mai facut de care nu am idee… :((

5 thoughts on “spooky shit

  1. Am avut si eu o perioada in care, daca scriam orice adresa in bara Firefox, se deschidea IE si o incarca ala. La fel si la click pe un link din mail, se deschide FF, pe urma IE si se incarca in ultimul.
    Am dezinstalat Firefox, sters profilul, reinstalat de la 0, pus la loc manual setarile si a luat-o din loc.

  2. ideea e ca atata timp cat e uTorrent pornit, daca scriu ceva in bara de adrese din firefox, nu se face in momentul ala nici o cerere catre site-ul respectiv… ci abia dupa 1-2 minute, si chiar si atunci pleaca foarte greu pachetele (adica se primesc putine date, ack-urile se dau dupa ~30 de secunde)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.