jurnalism de cartier in bucuresti

Se da un bucata femeie divortata. Se da una bucata fost sot care la partaj a primit copilul. Se ia una jurnalista muritoare de foame*, se ia un cameraman si se incepe scandalul.

Citatat de pe site de la AcasaTV:

Femeia a mers aseară acasă la fostul ei iubit, medicul Cătălin Ignat. Tânăra însărcinată şi măritată astăzi cu alt bărbat şi-a zărit băiatul în parcare, în braţele tatălui său! Raluca şi-a pierdut cumpătul! Cuprinsă de disperare şi de dor pentru fiinţa căreia i-a dat viaţă, a simţit că-i fuge pământul de sub picioare! A vrut cu orice chip să-şi sărute copilul şi să-l ţină în braţe!

Tatal a luat copilul si l-a bagat in masina si a dat sa plece. Da e cam greu cand ai o isterica langa tine care zbiara ca vrea sa-si vada copilul si o reportera papagal care stie doar sa zica: “De ce n-o lasati sa-si vada copilul”, trecand peste faptul ca omul a fost calm si i-a aratat reporteritei decizia tribunalului prin care custodia copilului era a lui si nu scria nicaieri ca ma-sa avea voie sa-l viziteze and stuff.

*: muritoare de foame ca la cum era imbracata si la cum avea parul “aranjat” nu cre’ca ii merge prea bine in televiziune.

Pe site exista si un filmulet care arata inca o dovada de jurnalism, in care suntem dispusi sa facem orice pentru un reportaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.