trafic nelimitat :)

pe site-ul orange, la partea de wap cica:

Taxa lunarã este de 3,5 EUR si îti oferã acces nelimitat si permanent la WAP prin apn ”wap” . Abonamentul oferã acces national nelimitat WAP cu o utilizare rezonabilã de 500 MB. La depasirea acestui trafic se aplicã un tarif de 0,90 EUR/MB.

No acu, marketoizilor de la Orange nu le-a zis nimeni ca termenul nelimitat chiar inseamna nelimitat ? Sau in lumea lor nelimitat poate avea orice valoare vor ei ? :))

5 thoughts on “trafic nelimitat :)

  1. cred ca primul “nelimitat” se refera la viteza la care se face traficul, care poate fi, eventual, limitata de tehnologie sau de incarcarea pe retea…”Marketoizii” nu-s chiar fraieri, daca-ti dau viteza mare/”nelimitata” sunt sanse mari sa agungi foarte repede la “capacul” de 500MB si, atunci, incepe adevaratul “castig”. La inceputul anilor 2000, mai toti ISP-ii aveau “trafic inclus”, nu vrei sa stii ce a iesit cand “s-a flood-at” un client si avea de plata o suma fabuloasa…

  2. Corect, sry. Am recitit acum si am vazut ca e evident ca se refera doar la trafic, pe care, imediat dupa “nelimitat” il fac “cu o utilizare rezonabila”.
    La primul comment, aveam in cap asa numitele oferte “best effort” de acu’ vreo 4 anisori, limitarea superioara fiind evident data de “standard”…”acces negarantat” or smth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.