sofericesti

E binecunoscut faptul ca atunci cand ploua, circulatia in orasul minunat se futizeaza in ultimul hal. Ne-am obisnuit cu totii… sau nu chiar. Azi dimineata stateam frumos in coloana, si stateam, si stateam. Si din cand in cand, unul din spate, din fata sau din lateral mai baga un claxon. Da nu din ala nervos, ci asa, ca un fel de bip sa zicem. Cre’ca erau un fel de antrenamente pentru momentele de mai tarziu cand poate chiar era cazul.

Pe cealalta parte io nu-i inteleg pe aia de nu semnalizeaza cand schimba directia. Adica nu poti spune ca e cine stie ce filozofie sa dai c’un deget de semnalizatorul ala. Eh, si cu asta te obisnuiesti. Da problema e ca mai exista inca un tip de soferi: aia care semnalizeaza stanga si se duc in dreapta. Aia sunt chiar nasoi, ca’i poti plezni fara sa vrei si dupa aia tot ei te claxoneaza si-ti dau flash-uri nervoase.

Si mai sunt aia care dau flashuri si claxoneaza a proasta. Cre’ca au degetele lipite de claxon si de shimbatorul de lumini. Si au parkinson. Si au crize de parkinson. Fix cand sunt in trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.