la noi, ca la nimeni

O data vine un demnitar roman cu o idee despre cum ar trebui tratati tiganii, si repede, toti muistii care si-au facut ONG-uri sar repede cu gura pe el si-i cer demisia ca cica a facut declaratii rasiale.

Io personal nu vad nimic rau in a deporta tiganii in desert si sa-i lase acolo sa moara. Ar face un bine extraodrinar multor popoare. Sau in varianta a doua, sa-i baga la puscarie si sa-i condamne la munca silnica, sa mai economiseasca si statul un ban la lucrarile publice care pot si facute si de ciori fara vreo problema.

Dar nu, la noi vai, ne-a apucat dragu de tigani, ca deh, cica sunt si ei acu cetateni europeni.

De data asta a comis-o si Baselu, ca in ura lui fata de PNL s-a luat de Cioroianu, care saracu e singuru cu o idee buna.

Mama lor de nenoriciti…

5 thoughts on “la noi, ca la nimeni

  1. hacky: mie-mi place de el ca se ia de tariceanu aproape ‘on a daily basis’.

    wasabi: da, e rasism. da din punctul meu de vedere e mai bine fara tigani. sau ca s-o pun altfel: de cate ori ai citit sau ai auzit la televizor ca un tigan a facut o fapta buna sau ca un tigan are o cariera stralucita intr-un domeniu anume.

  2. Exista si exceptii, dar foarte putine. Eu am de exemplu un prieten tigan, care e zeu in electronica si pe langa asta, scrie si corect. Din pacate insa, cu o floare nu se face primavara…

    Tariceanu si Basescu sunt pe acelasi calapod- doua maimute. Singura diferenta-i ca unul e mai tare-n clanta decat celalalt :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.