exemple de dobitocie

Bucuresti. Universitate. Around 19:30. Aglomeratie ca la balamuc (unde s-o duce atata lume nu stiu).

Linie dubla continua de la rond de la Universitate in jos spre regina Elisabeta.

Un gigi c’un Gip d’ala de oameni saraci (Hyunday la de 14 mii de ieuroi luat la super oferta) s-a gandit c’ar fi bine sa treaca de linia dubla continua si sa se parcheze langa statia RATB (aia de langa statuie). Linistit venea un taximetrist, intr-o dacie amarata, regulamentar, linistit, si BAM, s-au pupat.

Ce m-a lasat masca: gigelu din Gip se da jos, face o schema din aia c’an filme si trece peste capota daciei si sa-l ia la bataie pe sofer ca de ce peula lui mergea fix pe acolo si nu i-a dat prioritate sa mearga cum vrea el pe contrasens in mijlocu orasului de parca era la ma-sa (proasta) pe tarla.

Mie personal inca nu-mi vine sa cred ca unii sunt atat de tembeli, desi e vina lor, tot ei sunt aia de sar la batatie si sunt cu gura mare. Sper ca taximetristul ala sa faca plangere pentru ultraj si sa-l dea in judecata pe jegosul respectiv.

One thought on “exemple de dobitocie

  1. Uff ca sunt chiar insuportabili. Tupeu si nesimtire cat cuprinde. Bineinteles ca dobitocului nu i-a dat prin creieri ca poate iesirea lui pe contrasens putea UCIDE pe cineva. Sunt atat de inconstienti unii, ca te sochezi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.