LOT-ul mortilor si ranitilor

Deci (ca sa-ncep cum trebuie): LOT suge si cu curu si cu gura. Rau. Azi m-au bucurat nespus de mult ca fac si ei ce face si Tarom-ul nostru: uita sa mai vina cu avioanele la aeroport si nici nu zic de ce nu se mai da drumul la imbarcare, si zic doar chestii generice: In 10 minute o sa se dea drumul, peste o ora, zicand fix acelasi lucru: peste 10 minute…

Mancarea din avion suge ceva nemaipomenit la astia. Aveam o parere proasta despre Tarom, insa saptamana trecuta am zburat cu ei si au o mancare super mega buna si zboara si misto. Si speaking of Tarom, saptamana trecuta au intarziat sa ajunga in Munchean cu avionul, si ca scuza au zis c’a fost traficul aglomerat si de aia au ajuns mai tarziu :))

Anyway, data viitoare cre’ca o sa sar peste retarzii numiti LOT.

2 thoughts on “LOT-ul mortilor si ranitilor

  1. Eu am zburat cu ei peste ocean si au fost mai tari decat Lufthansa si Delta cu care zburasem inainte to peste ocean. N-au intarziat deloc. Mancarea a fost mult mai buna… plus ca in vama am trecut mult mai repede decat in Germania!

  2. cine stie, oi fi tu mai norocos ca mine, da de cand zbor cu ei doar de 2 ori cre’ca au zburat decent si nu m-au dat in leagan pana am behait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.