itunes crap

Maretul iTunes stie sa puna muzica pe ipod. Da nu stie s-o dea jos. Adica ti-ai pus muzica acolo si daca vrei s-o copiezi pe alt computer tough luck. Tre sa marci banu pe aplicatii 3rd party sa-ti poti copia muzica. Io am gasit iPod Access for Windows care pare sa functioneze, desi interfata e cam greoaie cand vine vorba de uzabilitate si ergonomie. Am mai gasit si altele da inca nu m-am pus pe instalat si evaluat. Da cre’ca in weekend o sa-mi dedic ceva timp si pentru asta. Daca stie careva vre-un program de genul asta care sa fie moka si good looking si uzabil sa-mi zica si mie.

4 thoughts on “itunes crap

  1. CE?!

    Scuza-mi reactia. Insa eu am avut un Shuffle nu cu mult timp in urma si modul de administrare era foarte simplu. Aveam un script in Python pentru updatarea bazei de date (in caz ca muzica nu era pusa cu iTunes) caci altmiteri nu-mi mergeau.

    In rest toate ca orice USB stick.

    Dubios ce aflu.

  2. Zice si la Apple pe site ca e one way. Probabil asta e viziunea lor despre binele consumatorilor :)) Pe disk-ul prezentat in system toate melodiile sunt redenumite cu nume aleatoare din 3-4 litere si puse tot in foldere aleatoare.

  3. e pentru a mai opri din copieri ilegale, nu comentez insa asta :)

    demult de tot foloseam 2 softulete (cand crapa unul il bagam pe celalalt :))
    sper sa mai fie pe net: sharepod si yamipod. erau utilizabile, desi buggy (transfer bidirectional, etc).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.