shopping

Azi mai pe dupa-masa asa in drum spre casa, venind din cealalta parte a orasului am zis io ca ce-ar fi sa-mi iau si io un trening de firma, ca deh, astea de plastic din magazine la 40 de RON nu’s bune. In Carrefour Orhideea am intrat chitit pe magazinul Nike de acolo ca tot au reclama du dealer autorizat. Surpriza: la Nike un trening de plastic e 200RON, zis pas cautat pe la alte magazine de pe acolo, negasind nimic zic sa ma duc la outlet store de pe Stirbei Voda ca or avea si ei ceva mai bun si eventual vreo reducere ceva. Fix din canci, preturile acolo cu vreo ~ 40-100RON mai mari de cat alea din Carrefour pentru fix aceleasi chestii. Injurat in gand, tot in gand i-am trimis de unde au iesit si m-am dus chitit spre Unirea ca acolo sunt tot felu de magazine de la Reebook, Lotto etc. Din nefericire ori magazinele alea asteapta sa se inchida, ori nu le-a mai adus nimeni marfa de 3 luni ca erau aproape goale ca abia aveai ce sa-ti alegi de acolo.

Spre bucuria mea am gasit o bluza de trening la Adidas care aratadragut si a fost si OK la pret. Spre tristetea mea nici un magazin nu are pantaloni de trening cat de cat decenti. Cautat la Lotto/Sprandi/Nike/Reebook/Kappa. Fix pixu.

Ca fapt divers aia de la Lotto au o durere in cur fata de client ceva de speriat. La fel si aia de la restu da parca mai moderata un pic.

So, une gasesc si eu pantaloni de trening de fas cu plasa si alte chestii din alea sa nu transpiri in ei la un pret decent si care sa fie gri/argintii/albi ?

3 thoughts on “shopping

  1. Eu de teama preturilor am ajuns sa ma “tin” pana ajung la nemti. Asta se intampla cam de 2 ori pe an, asa ca de acolo imi fac shoppingul de chestii sport. Mult mai ieftine decat la noi.

  2. Vezi si tu sa sincronizezi shoppingu de adidasi, echipament sport sau costum cu o iesire in Italia, UK, State, orice o fi mai la vest si stiu ce inseamna colectie de anu asta si ce inseamna marfa de acum 2-3 ani…

  3. eu am uitat sa-mi iau cand am fost plecat si m-a apucat acu. vazusem ceva misto in cracovia da am ezitat atunci si acu-mi pare rau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.