povesti

1. Azi m-am apucat sa-mi fac curat prin masina pe motiv de umblat aproape 2 luni cu diverse rahaturi prin portbagaj si prin locurile de depozitare din portiere. Pus roata de rezerva la loc ca de la ultima pana era aruncata pe acolo. Rezultatul a fost o plasa plina de gunoaie. In spatele blocului exista si un tomberon pentru blocurile cu 4 etaje care n-au ghena. Cand aproape sa arunc gunoiul in el, un gigel care tocmai era p’acolo incepe sa dispere ca sa-mi iau gunoiul ca ala apartine blocului lui si ca eu nu stau in blocul ala si ca el plateste ridicarea gunoiului si ca-i fac paguba. Il ignor, arunc punga, dau sa plec, cand ce sa vezi: se duce la tomberon, ia punga de acolo si o aduca langa masina mea zbierand ca-i fac paguba. Ce n-am inteles io din toata povestea asta: cat poate sa coste ridicatul gunoiului astfel incat unii oameni sa fie asa disperati ca cineva pune o punga in tomberon ?!?

2. Dus la cumparaturi sa-mi gasesc si pantaloni de trening, care spre norocul meu i-am gasit in Plaza Romania. Tot Adidas. Dupa asta mi-am adus aminte ca as vrea si niste incaltari si cum prin office shoes din plaza n-am gasit nimic interesant m-am pornit spre office shoes din cora pantelimon c’acolo stiam io ca se mai gasesc chestii interesante. Ajung acolo, gasesc ceva care sa-mi placa cat de cat, cumpar si-mi aduc aminte ca mi-e si foame. Cumpar ceva de la un fastfood de acolo, ma pun la masa si in timp ce mancam ma uit asa prin jur sa vad si io ce lume mai vine la shopping. Se pare ca e un fel de moda sa vii in super/hyper-market si sa-ti iei o cola mare cu cartofi prajiti si sa mananci asa agale o ora la ei, sa mai bagi o barfa mica cu colegu de masa. Sa mai casti un pic. Sa te mai zgarmi in nas. Sa te mai uiti dupa fete…

One thought on “povesti

  1. Vax,

    1. Cunosc un tip care s-a dus in Timisoara sa-si ia un tricou cu 10 RON mai ieftin fata de cel mai ieftin pe care l-a gasit in Bucuresti.

    2. …sa te mai prostesti, mai degraba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.