propaganda popilor de cacat pe internet

Cacatii de popi s’au apucat sa-si puna spalatii pe creier sa faca petitii online pentru “a impune religia in scoala” sub pretexte de cacat gen: religia ajuta la moralitatea elevilor. Si cum asta n-ar fi suficient, s-au apucat sa posteze pe diverse formuri parerilor lor de cacat asupra a ce ar trebui sa se predea la scoala, un exemplu destul de elocvent fiind si threadul numit “spuneti NU eliminarii religiei din scoli” de pe forumul Linux360.ro. Postul a inceput cu argumente de propaganda, de genul: “Religia este un bun national si invatarea ei trebuie pastrata in scoli.” Trebuie pastrata fix in cur, dupa ce ca toti cacatii de popi se lupta pe ciolan sa ia fiecare o bucata cat mai mare, s-au gandit ei ca ce-ar fi sa luam bani si de la invatamant pentru profesorii lor de cacat care sunt pusi in scoli doar pentru a spala creierele elevilor cu basini de genul: omul a fost creat de dzeu si nu a evoluat. Dupa ce-au scumpit lumanarile ca deh… sunt scumpe ratele la gipane acu vor sa mai ia bani si de la elevi. intrucat pe forumul respectiv nu prea e tolerata exprimarea fara cenzura, ma vad nevoit sa transmit de aici initiatorului threadului respectiv un calduros: “sugi pula si cu curu si cu gura”.

multumesc.

5 thoughts on “propaganda popilor de cacat pe internet

  1. Din pacate poporul roman pune prea mare pret pe religie. Se merge pana in punctul in care ne lasam pe vine si asteptam ajutorul divin pentru o viata mai buna (aviz pensionarilor). Avem cate 20 de biserici la fiecare orfelinat, preoti cu masini de lux si mutre fara de chef, avem fast in biserici si armate de babe credincioase. Acum vrem sa spalam si creierii copiiilor, ca deh – cine va umple buzunarele preotilor daca nu generatiile viitoare?
    Alegerea de a adopta, promova si inghite religia ar trebui sa ramana libera si nu la latitudinea statului sau ministerului educatiei. Petitia aia e buna de sters la cur, la fel ca orice alta petitie pornita pe Internet. Da click frate ca asa semnezi, oricum nu te baga nici Scaraotzchi in seama. Amin.
    Sunt curios ce intelege respectivul prin “religie”. Eu de exemplu as vota pentru introducerea mahomedanismului ca materie obligatorie. Parca vad cum li se scoala parul pe spate la toti preotii crestini…

  2. da… asta e!
    sustin sa ia muie cat cuprinde… le-am dedicat si io un post acum cateva zile… din pacate protestele noastre sunt frectie ca tot acolo o sa stea pedofilii si muistii de popi

  3. De acord cu ce spui. Am postat pe forum si-ti recomand filmuletul acela cu George Carlin :) Poate o sa te simti mai bine.

  4. O fi primit vreun mesaj d-ala: “daca nu publici acest mesaj pe 50 de forumuri in 5 minute, te va fulgera Dumnezeu, vei muri si-ti vei petrece eternitatea in Iad!!!”. :)

    Ma rog, si eu care ziceam ca pe linux360.ro a fost luat la suturi…

    Cum a mai zis cineva, e prea offtopic si prea agresiv ca sa nu fie considerat chiar spam (desi da reply-uri (cu citate :P)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.