bicicleta

Dupa ce m-am pus io la cura de slabire, mi-a zis un coleg mai cu experienta ca n-ar fi tocmai o idee buna la varsta mea sa tin cura si ca mai bine ma apuc de facut miscare ca e mai bine. Si stand io si gandidu-ma, am zis ca n-ar fi o idee rea sa-m iau bicicleta, mai ales ca am IOR-ul la o statie de masina de mine.

In felul asta ar trebui sa compensez sedentarismul excesiv de care dau dovada si sa pot sa mananc normal fara sa exagerez cu diverse mancaruri, like shawarma la 12 noaptea si dupa aia somn, kfc 5 zile pe saptamana si altele de genul asta.

Therefore, in weekend cre’ca ma duc dupa bicla si sa vad daca mai stiu sa merg cum trebuie si daca-mi rup gatul sau nu.

8 thoughts on “bicicleta

  1. vezi ce bicla iei si de unde, ca e putin mai complicat decat pare (in caz ca nu vrei sa-ti iei vreo janghina care se strica dupa doua saptamani)

  2. ma orientasem spre first bike, si gasisem una de aluminiu, cu suspensii si pe fata si pe spate si cu frana cu disc pe fata si d’aia clasica in V pe spate.

  3. aia de-o vazusem io la first bike si arata decent costa 600RON. 1000RON mi se pare exagerat de mult pentru o bicicleta tinand cont de faptul ca vreau sa ma dau cu ea prin parc si sa zic ca mai lovesc catev gropi, nu tin neaparat sa urc sau sa cobor muntii cu ea :))

  4. recomandarea mea era fix pentru bicicleta de plimbat prin oras/parc; piesele alea de cacat sunt chiar de cacat, nu era nici o exagerare. la 600 RON mai bine iti iei una cu cadru de otel, cu schimbatoare si angrenaje shimano, jenti duble. cauta neuzer/altrix cu specificatiile de mai sus; mergi la coltei intai, si daca nu gasesti nimic acceptabil acolo mai cauta si in alta parte.
    vezi ca e un nene acolo mai recalcitrant de felul lui, dar daca il iei usor iti explica ce si cum.
    (firstbike si dhs sunt un fel de ruybak si adibas ai bicicletelor)

  5. n-are suspensie :) si as vrea unu cu suspensii ca ma mai scap si pe alte drumuri decat de alea asfaltate prin parcuri. in al doilea rand nu-mi vine sa iau ceva care zice ca are piese care se cheama LOGAN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.