la cazinou

Cu ocazia venirii lu’ mirceac din Elvetia, s-a gandit el c’ar fi cool daca am merge la cazinou sa ne dixtram un pic asa. Bon, zis si facut, la 8 am ajuns la Casino Palace de pe calea Victoriei si dupa ce am facut inregistrarea + poza (nu stiu pentru ce, da na, sa fie acolo presupun) am purces spre mesele de joc si ne-am oprit la three card poker, care e relativ interesant, desi nu prea am avut noroc la el. Dupa cre’ca asa vreo ora si ceva de poker d’asta ne-am schimbat si ne-am dus la masa, ca a fost gratis :) Dupa masa, am exersat putin la ruleta, for free dupa care a venit si rpetre si am asistat putin la un joc de black jack pana m-am prins si io care e spilu si pana cand dupa facut numai 20 si 21 am primit asa cadou vreo aproximativ zece jetoane de la petre sa-mi incerc si io norocul, care nici de data asta nu prea a fost cu mine.

Ma asteptam sa fie asa mai de fite, da se pare ca astia n-au o problema in a incasa banii oricui atata timp cat esti decent imbracat. Masa e moca (o data pe seara) si bautura la discretie atata timp cat joci, de la suc la whisky, no questions asked.

Cu ocazia asta am vazut si io oameni care pariaza 4-500 de ron la o mana la fel de usor cum bagam noi acolo 20-40ron :)) La faza asta cel mai simpatic a fost un tataie care in sub un minut a jucat 300ron dupa care suparat ca nu i-a iesit nimic, a plecat.

Cand oi avea mai multi bani cre’ca o sa ma mai duc, ca e foarte distractiv.

One thought on “la cazinou

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.