fucked up world

Situatia 1: Io am planuit sa ma duc in concediu in Viena vreo cateva zile acu ca tot s-a nimerit sa fie pastele aproape de 1 mai and stuff. Cu ocazia asta m-am gandit io c’ar fi cazul sa nu fiu singurul gigel din grup care se duce de capu’ lui si am zis sa caut partenera de concediu. Bon, zis si facut, m-am apucat sa intreb in stanga si in dreapta cine vrea vacanta la Viena. Oha, fix peula raspunsuri pozitive pana la ora asta. Ce nu pricep io, exceptand faptul ca poate’s io defect si nu ma prind de asta, chiar s-a fumat si dusul in Europa asa rau incat mai bine stai acasa in fata televizorului decat sa mergi asa putin prin alte tari ? Like WTF, e mai cool sa te duci la tara la Poplaca decat in Viena ?!?

Situatia 2: De ce puii mei toate strambele au super mega pretentii cand vine de barbati si tot ele sunt alea suparate ca nu le baga lumea in seama ?

Situatia 3: “Am cunoscut toata echipa de la Dinamo” si mie nu-mi plac barbatii curvari. Ce n-am reusit sa aflu e daca pe toti o data sau pe rand.

Situatia 4: De ce toate alea fara un bust cat de cat au impresia ca toata lumea se uita le ele in decolteu ? Sa vada ce ? Campia Panoniei ?

One thought on “fucked up world

  1. Iele spera pana in ultimul moment ca o sa apara ceva mai bun, si dupa aia la disperare ia fiecare ce apuca…
    Acum daca inviti o persoana de sex opus sa te insoteasca la munte, mare, Cipru, Viena, imediat se presupune ca vrei s-o… Nu ca n’ar fi adevarat, dar intr-o discutie deschisa inainte se pot seta boundaries si fiecare se simte bine.
    Pt situatia 1 – I feel you…
    Situatia 3 – persoanele publice nu se numara ca barbati…
    Situatia 4:
    Te duci frumos la ea si ii spui: cu toate ca decolteul tau incearca sa scoata in evidenta sanii, eu ma uitam la fundul tau, picioare, pata de pe fusta, etc…
    Eram la o nunta, insotit, si o dra tot tragea de decolteu si se uita insistent la prietena mea si la mine… continuarea a fost ceva de reclama la mastercard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.