baden bei wien

Dupa cum ziceam si’ntr-un post anterior, m-am dus la Viena de vacanta de 1 Mai muncitoresc si combinata cu faptul ca a doua zi de pasti a cazut luni si daca tot a fost luni liber si joi era 1 mai si vineri liber, era pacat sa nu fie libere si marti si miercuri. Si uite asa, dupa vreo ~ 14-15 ore de mers cu masina, am ajuns intr-un orasel dragut numit Baden bei Wien, la vreo ~ 30-40km langa Viena, la un hotelas de 4* desi pareau cam putin fortate stelele alea. Oraselul este absolut fantastic, plin de verdeata, incredibil de linistit (intr-o saptamana acolo io am auzit un singur claxon), oameni amabili si draguti pe la carciumile pe unde am fost sa halim.

no images were found

Baden asta e orasul perfect sa te retragi la pensie in cazul in care-ti plac linistea si dealurile acoperite de verdeata, desi io personal as prefera ceva la malul marii :)

2 thoughts on “baden bei wien

  1. in Viena este interzis sa claxonezi (nu stiu de restul tarii dar ar fi logic sa fie la fel…)

  2. E super frumos Baden,eu locuiesc de 5 ani aici si vreau sa spun ca nu as pleca ptr nimic in lume.Recomand aceast oras ptr concedii mai ales ca de aici pana in Viena se face max 30 min cu masina si 45 min cu Lokalbahn-ul(tramvai)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.