tuca

Marius Tuca e onanist. Dupa ce ca era el cretin de dinainte atunci cand avea cacatul ala de emsiune seara tarziu, acu s-a gasit avortonul dracu sa se ia el de bloggeri pe motiv ca doar ziaristii curului pot scrie stiri cum trebuie si ca bloggerii scriu doar asa sa se bage si ei in seama.

Dupa ce am citit ce-a scris, am ajuns la concluzia ca alea sunt semne clare ca el a fost abuzat cand a fost mic si acu se refuleaza ca o diaree…

1 thought on “tuca

 1. Nu este nimic uimitor că jurnaliștii lu’ pește se simt amenințați. În condițiile în care vânzările de ziare scad, televiziunea nu o duce minunat, Internetul e (daca pot să fac o metaforă) ciocanul care bate cuiul în coșciug-ul jurnalismului tradițional.

  Practic, pentru orice știre “clasică” importantă oricine poate să găsească pe net mai multe amănunte, reacții, păreri.

  Probabil nu sunt singurul care a observat că din ce în ce mai multe știri au la TV preluări de pe tubu’tău (youtube). Sunt chiar convins că o mare parte din știri provin din filmulețe de pe youtube, și abia apoi “jurnaliștii” au săpat după informații.

  Absolut toate site-urile asociate cu televiziuni sau emisiuni de știri au bannere care te imploră să le trimiți și lor o poză, un filmuteț.

  Exemple ar mai fi, de exemplu diverse modele de mașini nelansate care au apărut întâi pe forum-uri și abia apoi în presă.

  O să vedem cine mai râde peste 10 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.