subdomenii.ro ciordeles

Exista o firma numita subdomenii.ro care se pare ca face ce face cam orice firma de prin online-ul romanesc: ciordeste continut de unde poate si pune la ei pe site si zic ca-i facut de ei. Numai ca se pare ca sunt si prosti facuti balot pe deasupra si au fost prinsi cu mata in sac de aia de la care au ciordit un articol.

subdomenii.ro fura cu nesimtire

Si ca sa arate lumii cat de prosti sunt, nici macar n-au fost in stare ca ciordeasca cum trebuie, au linkat poza de pe site-ul de unde au ciordit continutul, si webmasterul din partea ailalta n-a trebuit decat sa modifice continutul pozei ;) Textul integral cu dedicatie pentru ciorditori:

no acu, iti mai vine sa-ti faci cont de hosting la subdomenii.ro care’s ciorditori ?

5 thoughts on “subdomenii.ro ciordeles

  1. lol, asa-i cand esti atat de prost incat nu stii nici sa furi :)) oricum bravo lu` aialalti ca au fost pe faza si am modificat poza :)

  2. Se pare ca nu am reusit decat sa le fac reclama. Nici nu au vazut poza, deci articolele mele tot acolo sunt. Mai mult de atat ce sa fac?

  3. Gata, le-au dat jos, am gasit pe cineva de la ei, mai responsabil cred, care a si reactionat imediat dupa email-ul meu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.